facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trinitas Gymnasium

Trinitas Gymnasium

Info

Trinitas Gymnasium is een oecumenische school en het enige zelfstandige categorale gymnasium in Flevoland.

Geschiedenis

Trinitas Gymnasium is een oecumenische school en het enige zelfstandige categorale gymnasium in Flevoland. Dit betekent dat we alleen gymnasiumonderwijs aanbieden.
Het is een school met een veilig en uitdagend leer- en leefklimaat. De school is geen leerfabriek, maar een plaats waar je je talenten kunt ontwikkelen. Niet alleen in intellectueel, maar ook in cultureel en sociaal opzicht.

Adres: Sas van Gentlaan 6, 1324 CT Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 - 845 24 00
Stad: Almere-Stad
Route: Sas van Gentlaan 6
Postcode: 1324 CT



op zoek naar gerelateerd: Trinitas Gymnasium vakantie, Trinitas Gymnasium ziekmelden, Gymnasium diploma eisen, Itslearning Trinitas Gymnasium, Gymnasium betekenis, Trinitas College, Gymnasium school, Trinitas open dag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Echnaton FM Op Echnaton Echnaton FM Op Echnaton 2 km Echnaton FM Crossmedia is het mediabedrijf van scholengemeenschap Echnaton te Almere....
Aeres VMBO Almere Aeres VMBO Almere 2 km Erg blij met deze school. Ja er is veel uitval, maar dat vind ik persoonlijk wel pret...
MBO College Poort MBO College Poort 3 km Prachtige school met fijne docenten die met veel passie voor hun vak en de studenten ...
Arte College Arte College 3 km HELE SLECHTE SCHOOL, STUUR JE KIND NIET NAAR DEZE SCHOOL ALS JE EEN VEILIGE LEEROMGEV...
Park Lyceum Park Lyceum 3 km Gelieve niet te schreeuwen als ik iets niet begrijp en u het uitlegt
Recensies
Dit is zeker een goede school. Het zou wel nog wat verbeterd kunnen worden als de docenten ook echt extra hulp en/of uitleg kunnen geven aan leerlingen van wie ze weten dat diegene dat nodig heeft, of dat ze zien als leerlingen nog hulp nodig hebben. Verder is het, zoals ik al zei, een goede school. Wat ik ook nog even wil vermelden, is dat er hier op school soms thee wordt gedronken. Het is nog niet bekend of deze leerlingen rebellen zijn of gewoon normaal thee mogen drinken. De docent die dit niet goedkeurde is in elk geval niet meer op deze school. Fijne dag!
Godallemachtige bende. Dat omschrijft deze school in 2 woorden. De leiding heeft geen idee waar de leraren mee bezig zijn. Leraren stoppen halverwege het jaar met hier werken, anderen zijn onkundig en zouden nog nieteens goed lesgeven op de basisschool.
Uitstekende middelbare school. De sfeer is erg fijn. Docenten zijn over het algemeen zeer goed en gedreven. Prima begeleiding van de leerlingen. Ze worden gestimuleerd en op hun eigen verantwoordelijkheden gewezen. Leuke extra activiteiten. Ouders worden betrokken. Veel leuke leerlingen ook. Zeer aanbevolen.
Écht een geweldige school, het feit dat ik geen vrije tijd of levensmotivatie meer hebt maakt het helemaal af! sterker nog ik heb besloten dat ik het 5e jaar lekker overdoe zodat ik nog langer van deze sfeer kan genieten.
De school gebruikt de verkeerde aanpak voor het leren van de stof. Ook zouden niet nuttige vakken als Frans niet gegeven moeten worden.
Het was een grote fout om hier naartoe te gaan. Ben blij dat ik er weer weg ben.
Leuke expeditiemiddag.
alleen Erik Hermans deugd maar die gaat naar washington ofzo dus nu moeten we dealen met robotman
Moderne school, die alleen gymnasium aanbiedt. Overzichtelijk en persoonlijk omdat het een "beperkt" aantal leerlingen kent.
Klassen gaan weer uit elkaar
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Trinitas Gymnasium met het openbaar vervoer


Almere Stad, Gooisekant Oost 250 meter
322
Almere Stad, Gooisekant Oost 310 meter
322
Almere Stad, Spanningsveld 420 meter
322
Almere Stad, Spanningsveld 490 meter
322

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid