facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalonaf

Trimsalonaf
"Hondentrimsalon waar persoonlijke aandacht en service voor hond en baas centraal staan. Kwaliteit staat voorop waarbij de behoeftes van de hond en wensen van de baas centraal staan.Ook unieke service bij U thuis mogelijk!Ideaal voor stressgevoelig honden en voor honden of baasjes die niet meer zo mobiel zijn.Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden."
Adres: Molenwijk 10, 7751 CG Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 06-23998650
Stad: Dalen
Route: Molenwijk 10
Postcode: 7751 CG


Recensies
Vandaag ging Zepp voor het eerst naar een trimsalon. In het begin vond hij het wel een beetje eng, maar uiteindelijk deed hij het heel goed. De eigenaresse was ook heel vriendelijk. Ben zeer tevreden over haar trimsalon.
Vandaag Milo Boomer naar Gerarda gebracht. Was voor Milo zeker niet de gemakkelijkste hond om te trimmen de eerste keer bij deze trimsalon. Je merkt direct dat Gerarda gek is met dieren. Heel rustig en vriendelijk. Na een uur was Milo al klaar. Alles prima verlopen en hij ziet er weer tip-top uit.
Onze Beau is weer naar Trimsalon Af in Dalen geweest. Hij komt er nu al een paar jaartjes en zo'n 4 keer per jaar. Hij ziet er weer heel mooi uit en ruikt heerlijk! Wij zijn erg tevreden! Gerarda is altijd zo lief voor hem. Je kunt aan alles merken dat ze een echte dierenliefhebber is. Je hebt hem weer supermooi getrimd Gerarda. Dank je wel!
Vrolijk als altijd stapt hij de trimsalon in, waar hij vriendelijk ontvangen wordt. Na een uurtje kan ik hem ophalen en nog steeds net zo vrolijk....maar niet zo gek, hij kreeg net een lekker koekje. Klein, knus, gezellig en vakwerk....een aanrader dus. Namens Binkes bedankt!
Eerste keer dat ik bij haar bent geweest . Zeer tevreden er over en had geen probleem om mijn eigen scheerapparaat te gebruiken . Mijn Bouvier heeft verschikkelijk dikke ondervacht Buiten hond en de borstelose,trillingsvrij scheerapparaat lopen er op vast . Gelukkige had ze geen probleem om zware monster van een scheerapparaat te gebruiken die speciaal voor dit soort vachten worden gebruikt . De vorige trimsalon wilde alleen haar eigen spullen gebruiken waardoor mijn hond haar huid met wondjes zat. Nu heb ik een blije hond en daar ben ik als eigenaar erg blij mee. Slechte trimsalon waar de hond schade oploopt verziek je hond en wilt de hond niet meer geknipt worden Kan dus deze trimsalon erg goed aan raden ,aangezien de eigenaar luistert naar je verhaal.
Vandaag voor de eerste keer met mijn cockerspaniel heen geweest in het begin was het allemaal even spannend maar dat was zo klaar en alles is in goed overleg gegaan omdat mijn cockerspaniel heel erg veel haar heeft en tips en adviezen nee zeer tevreden ik heb hem met een gerust hart achter gelaten het voelde gelijk goed en vertrouwd als iemand me naar een goede trimsalon vraagt raad ik trimsalon af zeker aan
Zeer tevreden. Ik heb een new foundlander en die ziet er weer mooi uit. Geralda heel lief en rustig met honden. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid