facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Woeffiecoop

Info

trimsalon voor u huisdier
Met gratis haal en breng service in den bosch
Voor info/prijslijst verwijs ik u naar mijn website www.trimsalonwoeffiecoop.nl

Geschiedenis

Trimsalon Woeffiecoop is een trimsalon Waar u terecht kunt voor het knippen scheren of plukken van de vacht van uw huisdier.

Door het gebruik van natuurlijke shampoo houden we de pels van uw hond gezond. Bovendien lokken deze producten minder allergische reacties uit dan de traditionele shampoos.

Trimsalon Woeffiecoop bied een gratis haal en breng serves in Den bosch

Bij de behandelingen houden we rekening met de wensen van het baasje.



"Welkom bij trimsalon Woeffiecoop!!Wij zijn Woeffiecoop, toegewijd aan het bieden van de beste verzorging voor uw trouwe viervoeter. Als hondenbezitters weten we hoe belangrijk het is om de verzorging van onze honden serieus te nemen, en trimmen speelt daarin een belangrijke rol.Een afspraak maken doen we bij voorkeur via Whatsapp of via het online afsprakenformulier. Telefonisch zijn wij helaas vaak niet te bereikbaar, Maar u kunt altijd de voicemail bericht inspreken.Wij zijn geopend op maandag, woensdag en donderdag.Wij kijken ernaar uit om u en uw viervoeter te ontmoeten!"
Adres: 5221 BM, 5221 BM Engelen (plaats)
Telefoonnummer: 0619002824
Stad: Engelen
Route: 5221 BM
Postcode: 5221 BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon pomeriaan Den Bosch, Trimsalon Den Bosch Maaspoort, Mobiele Hondentrimsalon Den Bosch, Trimsalon prijzen, Trimsalon Vlijmen, Trimsalon Rosmalen, Trimsalon Drunen, Trimsalon Vught
Recensies
Ik ben heel blij dat ik deze salon heb gevonden. Onze Nero ziet er steeds fantastisch uit als hij is geweest en heeft geen stress! Jessie neemt alle tijd, is een supergoede trimster en is lief voor Nero!
Een fijne trimsalon waar mijn hond zich direct op zijn gemak voelt en weer lekker fris en netjes naar huis gaat. En ook belangrijk; de hond heeft een goede klik met de trimster.
Jessie is ontzettend aardig en kan geweldig met mijn hond overweg. zij is gisteren weer geknipt en ziet er geweldig uit.
Een super lief en zorgzame trimster echt een dierenvriend en is goed in haar vak dus aanrader plus de mogelijkheid om je hond ophalen en thuis te brengen
Altijd goed. En fijn dat ze onze Binkie altijd komt ophalen. En heel vriendelijk
Wij zijn erg tevreden! Topservice! Jessie was erg geduldig met onze boomerpup.
Echt een hele goede trimster neemt goed de tijd en zorgt ervoor dat de hond goed op gemak is
Goede hondentrimster, veel vakkennis
beste trimster van het land :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid