facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Willemijn

Trimsalon Willemijn

Geschiedenis

Trimsalon Willemijn

Hierbij zou ik mij graag even aan u willen voorstellen; ik ben gediplomeerd honden-, katten- en konijnentrimmer. Daarnaast heb ik ook een cursus hondensportmassage gevolgd.
Mijn collega Leida wast en ontwolt honden, veelal Labradors, Duitse Herders, Tervuerense Herders, maar ook andere honden. Dit gebeurt in bad.
Bij deze hondvriendelijke manier van ontwollen wordt gewerkt met water, zeep en wind en hiermee worden heel mooie resultaten behaald.
Het trimmen van katten vind ik een heel leuke bezigheid. Hiervoor heb je rust nodig en daarom doe ik het meestal ’s avonds of op de vrijdagmorgen. De baas blijft erbij, want ik heb een paar extra handen nodig. Wil de poes echt niet meewerken dan is er een mogelijkheid om het dier bij de dierenarts te laten sederen.
Een heel enkele keer wordt de hond ook bij de dierenarts getrimd, terwijl hij een roesje heeft.
Ook konijnen worden getrimd. Deze kunnen niet gesedeerd worden, maar dit is eigenlijk ook nooit nodig.
Meer uitleg over hondensportmassage vindt u op mijn website, www.trimsalonwillemijn.nl

Adres: Weidebeemd 115, 9403ML Assen
Telefoonnummer: 06-46241496
Stad: Assen
Route: Weidebeemd 115
Postcode: 9403ML


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon steendijk Assen, Nagels knippen hond Assen, Doodle trimsalon Drenthe, Trimsalon Roden, Trimsalon Norg, Hond wassen Assen, Doodle trimmer Drenthe, Trimsalon Caja Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Maji Trimsalon Maji 12 km Trimsalon Maji voor : Verzorging en advies voor u hond.
Recensies
Prima salon. Onze hond een keeshond kruising van 10 maanden oud had een behoorlijk vervilte ondervacht die niet meer te kammen was. Bianca van de trimsalon heeft haar helemaal kort geschoren. Onze hond onderging het scheren prima en de trimster nam er ook rustig de tijd voor.
Lieve vrouw die top omgaat met onze poes!!
Fijne vrouw die met heel veel plezier haar werk doet. Ga al 2 jaar met m'n katten heen en elke keer weer dik tevreden over het resultaat. Veel contact met de katten wat ik erg belangrijk vind :
Al jaren geweldig voor onze katten. Erg lief en sociaal. Echt heel blij dat we Willemijn hebben gevonden
Super heel goed ik ben er al 14 jaar met mijn eerste hond geweest nu net mijn nieuwe hond BOEF
Fijn leuk mens die haar werk zeer goed doet. Ze maakt ook regelmatig contact met het dier. Heel fijn. Een aanrader!
Ze waren in een kleine ruimte met 4 volwassenen 5 honden. Kreeg een verknipte en totaal gestresste hond thuis. Die dag was mijn hond bang kroop weg en zat te trillen in een hoekje.
Willemijn is zeker alles behalve dan fijn. nagels knippen kan ze in ieder geval niet . Mijn hondjes kwamen er bebloed vandaan.
Goede en persoonlijke trimbeurt voor onze Pers met nazorg. De kat is op zn zachtst gezegd bijzonder. De zorg van Willemijn waarderen we zeer.
Fijn en snel geholpen....denkt goed mee en bied meerdere opties aan. Mijn kat is weer gelukkig en ik daarom ook! Dank je wel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid