facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon 't Leijdal

Trimsalon 't Leijdal

Info

Trimsalon met gediplomeerd trimster voor honden aan de Ulicotenseweg 32 in Chaam. Is onderdeel van dierenkliniek 't Leijdal.



"Dierenkliniek ‘t Leijdal is een “gemengde praktijk”. Dit wil zeggen dat zowel de gezelschapsdieren als de landbouwhuisdieren binnen onze zorg vallen. Dit vereist wel een specialisme van zowel de dierenartsen als de assistentes. Vandaar dat er dierenartsen bij ons werkzaam zijn die gespecialiseerd zijn in gezelschapsdieren, paarden, runderen, varkens en geiten.Dierenkliniek ’t Leijdal is een moderne en goed uitgeruste kliniek. Naast het stellen van de juiste diagnose en het behandelen van ziekten besteden wij ook veel aandacht aan het voorkomen van aandoeningen. Voor alle mogelijke vragen met betrekking tot het welzijn en de gezondheid van uw huisdier kunt u altijd bij ons terecht; zowel telefonisch als op een van onze locaties."
Adres: Ulicotenseweg 32, 4861 RT Chaam
Telefoonnummer: 0161496016
Stad: Chaam
Route: Ulicotenseweg 32
Postcode: 4861 RT



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Alphen Chaam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marcel Michielsen Eqdt. Gebitsverzorging voor paarden. Marcel Michielsen Eqdt. Gebitsverzorging voo... 376 meter Paardengebitsverzorging. Gun uw paard een gezond gebit en profiteer van de voordelen ...
ZadelPlus ZadelPlus 389 meter MSFC en SMS gecertificeerd zadelpasser
Recensies
Kundige uitleg wat er gaat gebeuren met de Poes. Goede adviezen gegeven. Poes zag er keurig uit, niet te veel haren weggehaald.
Met 12 weken oude puppy, met vergiftigingsverschijnselen, zonder afspraak in paniek binnen gerend. Moesten wachten daar men aan de lunch was. Direct weggegaan naar andere kliniek. Ik snap dat men pauze heeft, maar als er een hond 'op sterven' ligt zou ik alles laten vallen en eerst de patiënt zien te helpen.
Prima dierenartsen die vakkundig zijn en je altijd vriendelijk te woord staan. Ik kom er graag met onze hond!
Ik kom van uit Rotterdam helemaal naar Chaam met mijn honden en vraag altijd naar dierenarts Hildegard een super geweldige arts
Hele fijne begeleiding bij t laten inslapen van onze hond. Op zich al een vreselijke beslissing, maar de arts was betrokken, geduldig én kundig.
Nadeel iedere keer een andere arts. Soms lange wachttijd.
Beste dierenarts die ik ken , je krijgt perfecte begeleiding van vakmensen die aan jou dier is aangepast!
5 min binnen 2 spuitjes 120 euro lichter zou niet mijn dierenarts zijn
Deskundige praktijk met veel ervaring aan boord!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid