facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon 't Koldertje

Trimsalon 't Koldertje

Info

Een zeer professionele trimsalon voor honden, katten, knaagdieren en paarden. Bekend met alle rassen, gespecialiseerd in de omgang met bange dieren.

Geschiedenis

Ik, Sara Nolen, heb de opleiding "honden trimmen" gevolgd bij het CDB (Centrum Dierverzorging Barneveld) en stage gelopen bij een erkende en professionele trimsalon in Nieuwleusen. Na 1 1/2 jaar stage lopen, studeren en hard werken kan ik met trots zeggen dat ik mijn diploma en erkenning heb behaald en mijn eigen trimsalon ben begonnen.

Trimsalon 't Koldertje bied u alles aan voor de vachtverzorging van uw hond, kat of knaagdier (zowel de langharigen als de kortharigen). De service kan variëren van nagels knippen tot aan het modelleren van uw hond zijn vacht (denk aan de poedels of maltezers). Dit zijn de mogelijkheden:

- Plukken (ruwharige Teckel, Jack Russel, etc)
- Effileren (Maltezer, Shi Tzu, etc.)
- Knippen (Poedel, Lagotto, etc.)
- Ontwollen (Bearded Collie, Leonberger, etc.)
- Verharingsbehandeling (Labrador, Rotweiler, etc.)
- Scheren (dit doe ik alleen als de eigenaar erom vraagt of als het diertje zijn vacht zeer ernstig verklit is).

Langharige katten/poezen en knaagdieren zijn ook meer dan welkom voor een goeie borstel beurt en/of eventuele grote en kleine klitten te verwijderen. Ik was katten en knaagdieren NIET ivm mijn eigen veiligheid ;)

Er word met veel respect en liefde met uw dier omgegaan tijdens de betreffende behandeling. Ik ga altijd van mijzelf uit, als ik iets niet fijn vind dan vind zo'n diertje het meestal ook niet fijn.

Wilt u echter blijven tijdens een behandeling? Dan kunt u plaats nemen in de daarvoor bestemde wachtruimte en kunt u door de ramen in de deur en de wand pols hoogte nemen van hoe alles verloopt. Ook is er genoeg koffie, thee en zijn er ook bladen aanwezig om u te vermaken tijdens het wachten.

Adres: Kolderveen 30d, 7948 NJ Nijeveen
Telefoonnummer: 06-51342780
Stad: Nijeveen
Route: Kolderveen 30d
Postcode: 7948 NJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 12:00 - 16:00
Donderdag: 12:30 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Onze ruwharige teckel moet met de hand geplukt worden en dat kunnen ze hier heel erg goed! Prettige sfeer en een perfect resultaat! Daarnaast is de eigenaar ook nog eens lief voor onze hond!
Aardig voor de honden, kundig hond gaat graag naar Sara toe.
Onze hond Doedel komt hier al jaren en komt altijd mooier thuis dan dat we hem brengen... erg tevreden dus... aanrader.
Doedel de labradoedel komt hier al jaren en altijd mooier thuis dan dat hij heen gaat... dik tevreden... een echte aanrader.
Niet geweest. Heeft een stop op nieuwe cliënten. Zal dus een uitstekend adres voor je hond zijn.
Nevil is super fijn geholpen van de losse haren en klitten.
Vertaald door Google Goede trimster Origineel Goeie trimster
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid