facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon PAX

Trimsalon PAX
Trimsalon PAX werkt op afspraak.

"Wij hebben een nieuwe trimsalon voor honden geopend in Hoogezand Middden-Groningen waar wij uw hond tot in de puntjes verzorgen."
Adres: Burgemeester van Royenstraat Oost 92, 9602CK, Hoogezand
Telefoonnummer: 0639031082
ln.xapnolasmirt@ofni
Stad: Hoogezand
Route: Burgemeester van Royenstraat Oost 92
Postcode: 9602CK

Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00

Recensies
Wij zijn super blij met deze trimsalon onze hondje komt altijd weer mooi thuis en schoon echt super trimsalon echt een aanrader
Onze hond haat nagels knippen, hij schreeuwde moord en brand en beet. Irene was ontzettend geduldig, professioneel en liefdevol en het lukte haar om de nagels te knippen! Erg onder de indruk!
Ik ben zo tevreden over de trimmerbeurd voor onze Max. Gelijk weer een afspraak gemaakt. Het was wel een hele kluif onze Max.
Onze Soof heeft Irene gelijk in haar hart gesloten. Vreemden vind ze nooit fijn buiten de deur, laat staan als we haar op een onbekende plek achterlaten. Naast dat ze nu weer zo zacht als een puppy is, heeft Soof er een vriendinnetje bij
Wohhh super ben je met onze Pipper om gegaan met een geweldig resultaat. We gaan opnieuw bij je een afspraak maken.
Brandy super geknipt. Baasjes helemaal happy.
Irene, de trimster, heeft erg veel geduld gehad met mijn hond. Hij vind het trimmen echt niet leuk en veranderd daardoor in een klein monstertje. Toch is het Irene gelukt om met heel veel geduld en liefde dribbel er weer fatsoenlijk uit te laten zien. Mijn complimenten. Zeker een grote aanrader!
Vriendelijk, geduldig en vooral kundig. Ze heeft een verwaarloosde Maltezer omgetoverd in een "nieuwe" hond.
Vandaag is onze shihtzu bij Irene geweest, hij heeft maar 1 oog en is bijna blind en daardoor vind hij alles een beetje spannend wat er allemaal gebeurd. Maar Irene heeft hem met haar geduld en tijd prachtig getrimd!
Gisteren op haar vrije dag Indy getrimd ! Indy ziet er schitterend uit en we zijn zeer tevreden over je werk en de liefde voor je “gast” Indy komt zeker terug
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Trimsalon PAX met het openbaar vervoer


Hoogezand, Troelstralaan 240 meter
515
76
Hoogezand, Troelstralaan 240 meter
515
516
Hoogezand, Gorechtlaan 360 meter
515
516
76
Hoogezand, Gorechtlaan 370 meter
515
76
Hoogezand, Donker Curtiusstraat 380 meter
515
516

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Trimsalon PAX.

Hoogezand hui̇sdi̇eren

openingstijden, locatie, vervoer. Burgemeester van Royenstraat Oost 92 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Trimsalon PAX adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Trimsalon PAX. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Trimsalon PAX delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid