facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon met Bubbels

Trimsalon met Bubbels

Info

Trimsalon met Bubbels is voorzien van alle faciliteiten om uw hond professioneel te verzorgen. Of u nu een hond heeft die geknipt, geschoren, geplukt of gewassen moet worden. U kunt bij ons terecht!

Adres: Windvang 18, 1261 TS Blaricum
Telefoonnummer: 06-15539151
Stad: Blaricum
Route: Windvang 18
Postcode: 1261 TS



op zoek naar gerelateerd: Trimsalon Huizen, Windvang 18 Blaricum, Trimsalon Bubbels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Uitlaat Service voor Honden De Uitlaat Service voor Honden 2 km Snoopy is zo razend enthousiast van De Uitlaatservice voor Honden door Andrea, dat hi...
Kwispelstaart Kwispelstaart 2 km Er kan er maar 1 de beste zijn en dat al jaren..............
Recensies
Vriendelijk, vakbekwaam lief voor dieren en stipt. Gebitsverzorging voor de hond ging geroutineerd en doortastend met een geweldig resultaat tegen een zeer vriendelijke prijs!
Al meerdere jaren, ik denk vanaf het begin van Trimsalon Bubbels, wordt onze hond hier om de twee maanden getrimd. En iedere keer weer zeer tevreden met het resultaat. Niet alleen ziet de vacht er dan weer geweldig uit, ook de nagels keurig en vakkundig geknipt en indien nodig tandsteen verwijderd. Ook wordt er ontzettend leuk met de hond omgegaan. Kortom wij gaan hier nooit meer weg.
Super trimsalon! Caroline is echt een topvrouw! Ze is zeer vakkundig en heel goed met de hondjes. Ze zien er na de trimbeurt altijd weer piekfijn uit. Zelfs de tandjes kunnen gereinigd worden als dat nodig is. Wel zo fijn, dan hoeven ze niet onder narcose. Echt een aanrader!
Trimsalon met Bubbels superblij dat ik met Coco en Kiki terecht kon bij Caroline in haar salon hondjes zien er iedere keer weer fantastisch uit lekker schoon mooi geknipt tandjes schoon en ze zijn super lief voor de hondjes heel blij mee
Het team van Trimsalon Bubbels zijn zo lief voor mijn hond Diva. Diva gaat er zelfs met plezier naar toe. De pootjes worden mooi verzorgd, haar tanden goed gepoetst en wat is ze weer mooi als ze bij jullie vandaan komt. De aandacht die Diva krijgt is heel waardevol, dank jullie wel.
Een fantastische trimsalon waar de honden liefdevol en vooral professioneel getrimd en gewassen worden. Ook kun je er de tanden van je hond laten reinigen. Je krijgt van te voren een berichtje zodat je de afspraak niet vergeet.
Hele lieve dames die goed raad weten met mijn moddermonster. Ik kijk altijd reikhalzend uit naar de afspraak. Ik lever dan een stinkende bol wol af en haal een paar uur later een keurig schone fluffy dame op. Daar probeer ik dan goed van te genieten, totdat ze de volgende dag weer een moddersloot in springt Ook goed om te weten: mijn hond blijft wel gewoon naar hond ruiken dus geen heftig ruikende shampoos die de hond zelf naar vindt en indien gewenst en als de hond het toelaat, kan ook het gebit gereinigd worden
Trimsalon met Bubbels is een hele kundige, vriendelijke, meedenkende trimsalon met hart voor dier en mens. Die nèt dat beetje extra service biedt, wat haar onderscheidt van andere salons zoals tandjes reinigen, heerlijk hondenparfum uitgebracht, etc..
Passie, zorgzaamheid, liefdevol, eerlijk en in 1 woord fantastische! Onze hond wordt met ontzettend veel liefde en aandacht elke keer weer verzorgd. Hij ruikt heerlijk en ook zijn tanden zijn verzorgd en schoon. Dankbaar voor het team van Trimsalon met Bubbels!
Vol liefde, zorg en passie zorgt Caroline samen met de andere vrouwen ook voor ons hondje. Daarnaast neemt ze de tijd, denkt ze mee en geeft ze advies……. alles vanuit liefde voor honden. Iedere keer weer gaat Roosje op haar mooist mee naar huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid