facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Lodewijk

Trimsalon Lodewijk

Geschiedenis

hondentrimsalon Lodewijk
Eigenaresse Jolanda van der Hulst
Gediplomeerd Trimster alle rassen
Lid ABHB
Gespecialiseerd in Labradoodle, Cairn terrier,West Highland White Terrier,Engelse Cocker Spaniel,Boomer Poedel

Geopend:
Ma t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur
2 zaterdagen per maand van 9.00 tot 14.00 uur



"De honden worden op een diervriendelijke manier zoveel mogelijk naar uw wensen en de rasstandaard getoiletteerd.Alle rassen welkom, gespecialiseerd in West Highland White Terrier,Cairn Terrier, Engelse Cocker spaniel Labradoodle, Poedel en boomer.Aangesloten bij de A.B.H.B.Wij volgen regelmatig cursussen en workshops om blij te blijven in het vak.Speciaal voor puppies leuke puppy wenbeurtjes en voor de eigenaar verzorgingsadvies.De honden worden gewassen met hoogwaardige producten o.a. Espree.Tevens verkoop van vachtverzorgingsproducten,Puur Natuur produkten en Carnibest"
Adres: Wetering 36, 1261NH Blaricum
Telefoonnummer: 0355259892
Stad: Blaricum
Route: Wetering 36
Postcode: 1261NH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00

Recensies
Jolanda is een echte professional! Niet alleen heel veel kennis, maar engelengeduld en met zoveel liefde en aandacht. Wij hebben een kleine poedel met een echt moeilijke vacht, maar bij Jolanda en haar team in goede handen. Ik ga noooit meer ergens anders heen!
Onze Bo gaat met veel plezier naar de Trimsalon van Jolanda. Na afloop ziet hij er altijd fantastisch uit, en dat al 12 jaar lang iedere 5 weken.
Vast veel kennis in het trimmen van honden, maar benadering van de baas is zeer onprofessioneel. Daarnaast is het een onrustige salon waar meerdere honden aanwezig zijn. Ik kom hier niet meer terug.
Super trimster! Liefde voor het vak.
Zeer onaardig persoon aan de telefoon.
Magic is mooi en goed getrimd.
Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid