facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Lage Vuursche

Info

Honden trimsalon in Laren (NH) waar het welzijn van uw hond voorop staat. Open op maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak, dit om de rust in de salon te bewaren.



"Honden trimsalon waar het welzijn van de hond voorop staat. Om de rust in de trimsalon te bewaren en volledige aandacht aan de hond te kunnen geven wordt er uitsluitend op telefonische afspraak gewerkt."
Adres: Lage Vuurscheweg 13, 1251 TS Laren, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Laren
Route: Lage Vuurscheweg 13
Postcode: 1251 TS



op zoek naar gerelateerd: Trimsalon voor Maltipoo
Recensies
Heel professioneel salon. Mijn hondje ziet er steeds heel mooi en verzorgd uit. Wat ik ook bijzonder apprecieer is het advies omtrent de verzorging van je hond. En, Lola vindt het er geweldig. Altijd een blij hondje Aan te raden!
Geweldige trimsalon ! Mijn hond gaat er graag heen…en komt prachtig thuis!!! Goed advies en werkt in een schone gezellige salon! Blij met haar!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid