facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Josiena

Trimsalon Josiena

Info

Trimsalon Josiena te Winsum, voor hond, kat, konijn en cavia.
Daarnaast kunt u altijd terecht voor vragen en advies. Wij helpen u graag.
Want ieder huisdier is toch speciaal?

Geschiedenis

Wij zijn ook in de vakanties geopend.
Van maandag tot zaterdag van 8.30 uur tot 20.00



"De trimsalon van Groningen. Gespecialiseerd in het trimmen van katten en konijnen en al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van trimmen. Wij zijn de trimsalon voor uw hond, kat, konijn en cavia. Wij trimmen alle rassen van bovenstaande diersoorten. Ook kunt u bij ons terecht voor advies. Wij zijn gediplomeerd trimster, dierenartsassistente en gediplomeerd hondentrainer. In de toekomst kunt u bij ons ook EHBO Dier cursussen volgen.Wij trimmen uw dier met respect, geduld en een hele hoop liefde. Elk dier heeft zijn eigen soort van behandeling nodig."

"De trimsalon van Groningen. Gespecialiseerd in het trimmen van katten en konijnen en al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van trimmen. Wij zijn de trimsalon voor uw hond, kat, konijn en cavia. Wij trimmen alle rassen van bovenstaande diersoorten. Ook kunt u bij ons terecht voor advies. Wij zijn gediplomeerd trimster, dierenartsassistente en gediplomeerd hondentrainer. In de toekomst kunt u bij ons ook EHBO Dier cursussen volgen.Wij trimmen uw dier met respect, geduld en een hele hoop liefde. Elk dier heeft zijn eigen soort van behandeling nodig."
Adres: Nieuwstraat 44, 9951 EJ Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0622724974
Stad: Winsum
Route: Nieuwstraat 44
Postcode: 9951 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Josiena is erg vriendelijk. Voel me warm ontvangen als ik bij haar langs kom met mijn kat Blush. Ze is professioneel, maakt Blush weer mooi en geeft me goeie tips mee!
Een maand geleden hebben wij een Perzische kat geadopteerd. Het beestje moest haar draai zien te vinden bij twee ouderen, typische hondenmensen en hun jaloerse, ook niet meer zo jonge Engelse Bulldog. Had ik aanvankelijk niks met katachtige.., op Bibi ben ik inmiddels smoorverliefd geraakt en die liefde is - dat weet ik zo goed als zeker - wederzijds. Een Perzische kat bestaat - overdreven gezegd - voor 80% uit vacht, maar bij Bibi was van vacht nog nauwelijks spraken; zij bestond vooral uit vilt en klitten. En zo kwamen wij - onwetende en dus ook een beetje zenuwachtige pleegouders - terecht bij Trimsalon Josiena in Winsum. Wat een sensatie. Josiena wist niet alleen Bibi, maar ook ons - nog maar amper binnen - volledig op ons gemak te stellen, en dat was nodig want hoe trim je een kat? Nou, laat dat maar aan deze professional over. Het katje werd steeds kleiner en een paar maal protesteerde ze hevig; wat een kracht er dan vrijkomt in zo’n klein dier. Maar telkens weer wist Josiena het beestje te bedaren en bovendien wilde ze de klus afmaken en Bibi de baas blijven. We hebben op haar aanraden een speciaal soort kam gekocht om vervilting van de vacht te voorkomen en opnieuw ontstaan van klitten voor te zijn. “Niet zo handig van me,” zei Josiena, “want als het kammen goed gebeurt, hoeven jullie waarschijnlijk niet met Bibi terug te komen.” “Nou.., ik denk het wel, Josiene.” Dan laten wij haar weer een beetje bijpunten, nageltjes knippen en kammen, al was het maar voor ons eigen plezier en opnieuw te kunnen genieten van vakvrouw Josiene in actie. Kees en Marlies Weidinger uit Pieterburen.
In alle rust worden de mijn katten geholpen. Je mag zelf helpen. Ze geeft advies. En ze is eerlijk. De poezen zijn ook tevreden zie foto
Zeer tevreden! Goede tips! Pebbles was op haar gemak bij Josiena, dank! We komen zeker terug. Frans Buschman, Rottum
Onze poes is al 17 jaar. Goed fit voor haar leeftijd maar de artrose begint al wat op te spelen. Daardoor kan ze zich niet meer zo soepel wassen met klitten en viltvacht tot gevolg. Ze kreeg er duidelijk last van. Na wat Googelen bleek in mijn eigen dorp een trimsalon te zijn!!! Josiena reageerde vlot op mijn mail. Haar agenda zat behoorlijk vol en medio januari was de eerste optie. Wel met de belofte dat wanneer er een uitvaller kwam, ik gebeld zou worden. En dat gebeurde dus ook, ik kon vandaag al terecht! Met behulp van mijn nicht hebben we onze kat in de reisbak gedaan en naar Josiena gebracht. Wat ging dat vlot en professioneel daar! Echt super! Nikki werd door nichtlief en mij een beetje in bedwang gehouden en gepaaid met lekkers, terwijl Josiena vlot doorwerkte. Met een klein kwartier was het bekeken. Meteen maar een professionele kam bij Josiena gekocht. Al met al viel de prijs ook erg mee. Prettig bijkomstigheid, Josiena is erg aardig en heeft mij nog voorzien van goed advies voor zelfverzorging van onze poes. En een snoepje heb ik ook nog gehad. De dag kon niet meer stuk. Kortom, een echte aanrader, Josiena's Trimsalon! UPDATE: We zijn nu 2 maanden verder. Onze kat is na de trim- en scheerbehandeling door Josiena 100 % opgeknapt. Ze heeft weer een prachtige vacht gekregen, van de behandeling zie je niks meer. Ze wast zich weer uitgebreid in de meest ingewikkelde lichaamshoudingen, waardoor klitvorming tegen wordt gegaan en is weer levenslustig. We borstelen haar regelmatig in de hoop dat een volgend bezoek aan Josiena zo lang mogelijk achterwege blijft. Maar onze kat is al oud en mocht het toch nodig zijn, zullen we geen moment aarzelen en Josiena weer bellen. LAATSTE UPDATE: Helaas is onze Nikki in de zomer van 2021 op 19-jarige leeftijd overleden. Als eerbetoon een door mij gemaakte tekening van Nikki.
Ben vaste klant met Toby mijn kruising Maltezer shih-tzu bij Josiena’s Trimsalon. Josiena neemt de tijd voor dier en baas. Met haar ervaring als Dierenartsassistente heeft ze ook een mooie kijk op de gezondheid van het dier die ze dan ook in de gaten houdt en komt des gewenst met goeie adviezen. Ook ben ik zeker van een mooi resultaat als ik mijn hond bij haar laat knippen. Eind conclusie: Goed vakwerk een tevreden klant.
Konden meteen terecht om vacht te beoordelen en supervriendelijk geholpen. Hele fijne shampoo meegekregen die goed werkt en niet duur is. Wij komen zeker terug met Bowie
Prima geholpen en diep respect hoe onze poes, dei dikke draak, daar geholpen is.
Vakkundig werk en heel betrokken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid