facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Jolien

Trimsalon Jolien

Info

een professionele hondentrimsalon gelegen in Nijkerk.
Ik behandel honden katten konijn met zeer veel liefde.

Geschiedenis

Een gediplomeerde trimsalon voor honden katten en konijnen, de trimsalon heeft ook een diploma voor gedrag therapie voor hond en kat.

uw dier staat hier op 1!



"Gediplomeeerde trimsalon voor hond kat & konijn, zeer scherp geprijsd en verschillende specialisatie's onder andere in zeer angstige dieren , en zeer grote rassen. Uiteraard is iedere viervoeter van harte welkom, zowel groot als klein. rasspecialisatie in de Labradoodle en Lagotto Romagnolo"
Adres: kievitslaan, 3862 le 13 Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 0643794606
Stad: Nijkerk
Route: kievitslaan
Postcode: 3862 le 13


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon Nijkerkerveen, Trimsalon Hoevelaken, Hondentrimsalon Carla Nijkerkerveen, Online afspraak trimsalon, Kievitslaan 13 Nijkerk, Trimsalon Voorthuizen, Trimsalon Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Pico Beau Trimsalon Pico Beau 1 km Helaas 1 ster. Deze meid is hartstikke lief voor de dieren, daar ligt het echt niet a...
Recensies
Meerdere keren geweest met ons hondje. Ze benaderd de hond lief en rustig. Doordat onze hond zich niet makkelijk laat behandelen was het eind resultaat niet altijd zoals het moest zijn. Op zich ben ik daarover redelijk tevreden. Waar ik minder tevreden over ben is de communicatie. Ik krijg 1 dag van tevoren door dat ze op vakantie is en dat het raar is dat er een afspraak in het systeem staat. Terwijl ze de vorige keer gezien heeft dat ik die afspraak had staan. Ook is de prijs verhoogd zonder een melding vooraf. Ik zou de mail niet hebben ontvangen. Helaas is daardoor mijn vertrouwen beschaamd. Succes verder met je bedrijf Jolien. Reactie op eigenaar: Beste Jolien, Je mag gewoon jij zeggen. Ik heb ook geen commentaar op je werk betreft de hond. Het klopt dat ze agressief reageert op gedoe aan haar lijf. Echter heb ik nu een totaal andere ervaring opgedaan met een andere salon waar ze nauwelijks agressief is geworden en daardoor ook mooier afgewerkt kon worden. De mail heb ik nooit gehad, op Facebook volg ik je niet. Systeemfout kan gebeuren maar ik vind het apart dat je niet al gelijk hebt gezegd toen je de afspraak zag staan dat je dan met vakantie bent.
Onze Ties is mooi geplukt door Jolien. Dankjewel!
Hele prettige service, dankjewel Jolien!
Bente na het eerste bezoek aan de Trimsalon Jolien ; Ik ben zo super hyper blij en tevreden van! Echt goed gedaan!! Groetjes! Sylwia en Bente ;*
Top Trimster! Mijn hond is erg bang maar ze word bij Jolien ontspannen en rustig ontvangen geen gehaast!. Ondanks dat ze zo bang is laat ik haar met gerust hart achter. Zodra ze thuis is is ze altijd weer erg gelukkig en energiek! Ik raad Jolien zeker aan!
Helaas 1 ster. Deze meid is hartstikke lief voor de dieren, daar ligt het echt niet aan. Helaas is de vacht van mijn hond niet meer zoals die was. Op afspraak bij haar geweest met mijn grote hond. Na 1,5 uur kreeg ik een bericht dat ze klaar was. Ik was verbaasd dat ze in deze korte tijd mijn hond had gewassen, droogvgeblazen en geknipt. Bij het ophalen gevraagd hoe het was gegaan. Prima kreeg ik als antwoord. Hond was nog wat vochtig dus het echte resultaat was nog niet goed te zien. Toen onze hond eenmaal droog was bleek dat hij lelijk was geknipt, lange en korte plukken en happen in de vacht. Contact gehad en kon terug komen, heel netjes dus. Kreeg toen te horen dat hij niet zo goed stil bleef staan tijdens het knippen. Dat kan, jonge hond, 1e kesr maar was fijn als mij dat was verteld nadat ik had gevraagd hoe het was gegaan. Na overleg besloten hem helemaal kort te scheren dan was ie zn puppy haar ook maar kwijt. Blijkt achteraf dat mijn hond een vacht heeft die nooit of te nimmer geschoren had mogen worden. Nu dus een een vacht die niet meer is zoals die hoort te zijn het scheren zelf werd overigens ook niet mooi afgewerkt. Kortom..jammer! Een hart voor dieren heeft ze absoluut maar wij zullen hier nooit meer terug komen.
Misschien geschikt voor een hond maar absoluut niet met een kat heen gaan!!! Ragt er met de botte boeren verstand doorheen, klitten/vilt maakt niet uit. Wordt er gewoon uitgetrokken/gescheurd met de nodige wonden tot resultaat… zou er met mijn boerenerf hond van 40kg nog wel eens komen maar anders met een grote boog er omheen.
Ze heeft ons super en heel snel geholpen met een kat die we net hadden die vol met klitten zat en de kat was na tijd echt heel anders toen het haar eraf was echt een lieverd
Wij zijn voor het eerst hier geweest met onze 1 jaar oude flatcoated retriever Fedja. Plezierig geholpen, én onze hond ziet er weer keurig uit. Prijs /kwaliteit verhouding is prima, zeker als ik kijk hoeveel tijd ze aan Fedja heeft besteed.
Super dame, Geweldig met honden maar net zo fantastische als met katten en konijnen! alles word fantastische getrimd en liefdevol behandeld. nooit meer een ander voor mij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid