facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Issyhair

Trimsalon Issyhair

Info

Trimsalon voor honden&katten! Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als Paraveterinair in Kliniek voor gezeldschapsdieren in Uitgeest.

Adres: Dorpsstraat 741, 1566EG Assendelft
Telefoonnummer: 0622421436
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat 741
Postcode: 1566EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondentrimsalon Wayony Hondentrimsalon Wayony 737 meter Zeer accuraat en betrouwbaar, en belangrijk ontzettend lief voor de honden. Wij Komen...
Hondentrimsalon Trimcompany Hondentrimsalon Trimcompany 1 km Hele fijne trimsalon, onze pup mocht alvast op wenbeurt komen en vond het een hele le...
Hondentrimsalon La Plus Belle Hondentrimsalon La Plus Belle 3 km Hondentrimsalon voor het professioneel wassen, kammen en knippen van uw hond/knaagdie...
Recensies
Super lieve Iris is geweldig met katten!! Een paar keer per jaar gaan mijn ragdolls naar haar ‘Spa’. Ze is zo mega lief voor ze. En mn katten zijn weer klitvrij en ontdaan van te veel haar wat ze anders in huis verspreiden of oplikken. Echt een topvrouw!
Ik ben al lang opzoek naar een goede trimster voor onze 2 jarige ragdoll Mosey. Mosey vindt kammen absoluut niet leuk waardoor de vorige trimsalons hem niet meer wilde doen. Iris was eigenlijk mijn laatste hoop. Hij heeft het haar niet makkelijk gemaakt, maar het is haar gewoon gelukt! De rust die zij overbrengt doet wonderen! Ik ben super tevreden over haar en kom zeker terug! Heel erg bedankt Iris!
Hele goede trimster.. Mijn moeilijk te kammen kwam weer prachtig bij haar vandaan. Totaal niet gestrest.
Onze hond komt van pup af aan bij Iris. Ze gaat er met een kwispelstaart heen, heel vertrouwd. Iris is een uitstekende trimmer, de hond ziet er na de trimsessie weer keurig verzorgd uit. De communicatie verloopt heel voorspoedig, bij vragen denkt Iris graag met ons mee.
Maakt van mijn warboel maincoon, weer een kater die het aanzien waard is.
Mijn kat van 17 jaar kan haar vacht niet meer zo goed verzorgen. Ik zag er erg tegenop om haar te laten trimmen, maar ben heel blij dat ik haar naar Issyhair hebt gebracht. Iris is heel lief, weet precies wat ze doet en het resultaat is super.
Iris weet als geen ander hoe ze de dieren op hun gemak stelt. Het is een super net trimsalon en trimster Iris weet wat ze doet. Een absolute aanrader.
Je wordt er goed geholpen. Iris is erg lief en geduldig. Netjes op tijd voor de afspraak. En de hond zag er top uit.
Vanwege corona gesloten, maar wel advies gekregen via de mail. Super snelle reactie en komt aardig over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid