facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon ijdelsnuit

Trimsalon ijdelsnuit

Info

Complete trimservice voor alle rassen

Geschiedenis

Mijn naam is Anouk van Dusschoten en ik ben de trotse eigenaresse van Trimsalon Ydelsnuit. Oktober 2010 ben ik geslaagd voor mijn trimcursus aan het Wellant college te Dordrecht.
Dit is ook meteen het jaar dat ik ben geslaagd voor de opleiding dierverzorging management niveau 3 aan het Wellant College te Rijswijk.
Dieren (en dan vooral honden) zijn altijd mijn passie geweest. Ik wist echter nooit wat ik hiermee wilde doen.
Een ding was zeker. Ik zou nooit als boerin eindigen. Nee , daar ben ik toch echt te ijdel voor. Zodoende moest ik de ijdeltuit in mij combineren met mijn passie dierverzorging.
En toen had ik : trimmen! Dat is wat ik moet doen.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij trimsalon Chique du Friemel. Hier heb ik al mijn ervaring opgedaan. Deze ervaring kan ik vandaag de dag toepassen in mijn eigen salon.

En nu? Nu heb ik mijn eigen professionele trimsalon. Waar uw trouwe viervoeter voor een dag de koning(in) is en heerlijk verzorgd kan worden.
Ik hoop u snel te ontmoeten!



"Professionele trimservice voor alle rassen.Al meer dan 10 jaar deskundige service voor uw viervoeter.specialist in boomers/shihtzu/poedels"
Adres: Oranjelaan 48, 2712 GE Zoetermeer
Telefoonnummer: +31619629250
Stad: Zoetermeer
Route: Oranjelaan 48
Postcode: 2712 GE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon Zoetermeer Prijzen, Hond wassen Zoetermeer, Hondentrimsalon Zoetermeer Oosterheem, Trimsalon Zoetermeer Rokkeveen, Trimsalon Zoetermeer Dorpsstraat, Katten trimsalon Zoetermeer, Trimsalon Zuid-Holland, Mac Zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laura's trimsalon Laura's trimsalon 362 meter Hunter ziet er prachtig uit
Hondentrimsalon Fluffy Dogs Hondentrimsalon Fluffy Dogs 1 km Fijne ontvangst en makkelijk te vinden. En het belangrijkste natuurlijk is dat Hajo z...
Doodlespecialist Doodlespecialist 3 km Deze site is tot stand gekomen na heel veel trimmen van labradoodles. Toen onze austr...
Recensies
Wij zijn alweer 1,5 jaar klant bij Trimsalon Ijdelsnuit. Wij brengen onze hond hier elke keer weer met plezier heen en weten dat zij hier in goede handen is, super lief personeel! Bij het ophalen is ze altijd weer super mooi geknipt en ze ruikt heeeerlijk !
Kom hier al jaren. Anouk is altijd zo lief voor onze hond en ze knipt haar altijd zo mooi. Ik en onze hond Joy zijn hartstikke blij met haar :
Ik laat mijn hondje al een aantal jaar knippen bij IJdelsnuit, ze ziet er altijd heerlijk fris en mooi uit, meestal met een schattig strikje aan haar halsbandje Erg lieve en professionele meiden die er werken, met een goede en snelle service
Geweldig! Onze hond was heerlijk schoon en voelde zacht aan. Z'n vacht straalde. Hij was ontzettend blij, dus alles aan deze trimsalon voelt heel goed. Hier gaan we vaker onze hond brengen.
Mega tevreden! Ted ziet er niet alleen mooi uit na de trimbeurt, hij is ook nog eens helemaal happy. Bij de vorige trimmer was die zó bang, een wereld van verschil.
Lieve, leuke zorgzame meiden. Daarnaast ook nog eens heel kundig! Goed verzorgd en mooi in model geknipt. Ga zo door dames!
Geweldige salon, met z'n lieve eigenaars. echt liefde voor de hondjes die er komen. En geweldig knippen/scheren. En nog het grootste voordeel BETAALBAAR
Afgelopen maand voor het eerst met Bibi bij jullie geweest en meer dan tevreden! Kijken nu al uit naar de volgende afspraak!
fantantische salon ik kom er al jaren ,heel tevreden ,Anouk is zo lief en geduldig met mijn Binky en een vakvrouw ,niets dan lof voor haar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid