facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon het ravelijn

Trimsalon het ravelijn

Info

Trimsalon 'Het Ravelijn'
100% aandacht voor uw hond, kat of konijn.
gediplomeerd sinds 2001
gevestigd in Dierenkliniek Steenwijk



"AniCura Het Ravelijn is een moderne dierenkliniek waar de individuele zorg voor het dier centraal staat. We richten ons volledig op gezelschapsdieren en bijzondere dieren konijnen, ratten, fretten en vogels.Naast de basisbehandelingen zoals entingen en gezondheidscontroles, kunnen bij ons ook ingewikkelde operaties en onderzoeken uitgevoerd worden. Wij beschikken over moderne apparatuur, waardoor de meeste onderzoeken in onze kliniek gedaan kunnen worden.Wij zijn zeer bekwaam in het uitvoeren van de laparoscopische sterilisatie, knieoperaties en elleboog operaties bij honden en katten.Wij behandelen alle dieren uitsluitend op afspraak. Een afspraak is zo gemaakt."
Adres: Het Ravelijn 2, 8332 GN Steenwijk
Telefoonnummer: 0612291670
Stad: Steenwijk
Route: Het Ravelijn 2
Postcode: 8332 GN


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon Ravelijn, Het Ravelijn 2 Steenwijk, Ravelijn Steenwijk contact, Dierenkliniek Steenwijk tarieven, Ravelijn Steenwijk adres, Hondentrimmer Steenwijk, Dierenarts Steenwijk Woldberg, Hond laten trimmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dier all-in Steenwijk Dier all-in Steenwijk 1 km Slechte winkel de knaagdieren zoals hamsters hebben een veel te kleine rad in het hok...
Recensies
Wij hebben 2 Alaskan Malamutes. Meerdere keren voor diverse ziektebeelden gescheurd kussentje, darminfectie, epileptische aanval, hotspots geholpen door oa Tobias en Anne. Altijd goede beoordelingen en de daarop juiste benodigde acties erop uitgevoerd! Onze honden komen, hoewel de behandeling niet altijd fijn is er graag! Personeel is altijd erg betrokken en behulpzaam! Artsen en assistentes zijn kundig in hun vak en bezitten de kennis! Meer dan tevreden over deze mensen!
BEN zeer tevreden hoe ik ontvangen ben en lieve dierenarts voor de hond en baasje
Super geholpen lief voor de dieren neemt ook de tijd om te onderzoeken lieve dokters
Geweldige dierenkliniek ben hier nu 4 keer geweest met me honden Flink stuk rijden maar is het allemaal waard . Beste zorg voor dier
Super goede voorlichting, begeleiding en nazorg. Onze cockerspaniël, Bobby, heeft na een kruisbandruptuur de Tight Rope operatie ondergaan. Hij huppelt nu weer vrolijk, op 4 pootjes, met ons mee! Zeer tevreden!!!
Goede, deskundige dierenartsen. Vriendelijke mensen. De reis vanuit de polder wel waard
Totaal niet luisterend en medelevend. Eerst beloven dat we een rekening niet hoefde te betalen en later hier op terug komen en elkaar indekken dat het nooit is gezegd. Meer dan een halve dag met onze kat van de ene vestiging naar de andere vestiging moeten rijden en nog naar een andere dierenkliniek omdat beide vestigingen hun apparatuur niet deed. Dan ook nog doen alsof het overmacht was. Wat onprofessioneel!!!!!
Met alle katten tot nu toe bij hun geweest. De dierenartsen en assistenten zijn vriendelijk en helder. Ze overleggen met je en zijn helder over de stappen die ze gaan volgen. Ik vind het een fijne dierenarts om met mijn katten heen te gaan.
Zeer goede beoordeling, vanaf het moment dat ik binnenstapte tot ik weer naar buiten ging. Receptie vriendelijk, voldoende plaats voor cliënten met dier. Dierenarts heeft huisdier grondig onderzocht. Voor er een onderzoek bloed , zou plaatsvinden werden de kosten besproeken, maar ook het doel en naar wat er werd gezocht. Zou met 2 a 3 werkdagen zou ik telefonisch op de hoogte gesteld worden. Tot mijn verbazing werd ik op zaterdag door de dierenarts gebeld, gelukkig waren alle uitslagen goed. Deze dierenkliniek recommandeer ik zeer zeker. Maakt voor mij persoonlijk niet uit dat het 37 minuten rijden is met de auto.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid