facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon "Happy Dog"

Trimsalon

Info

Trimsalon "Happy Dog"

Geschiedenis

Hallo mijn naam is Ingrid Grönefeld. Ik ben de trotse eigenaresse van trimsalon "Happy Dog". Ik ben getrouwd, heb 4 dochters en 1 Bearded Collies (Bono) Helaas hebben we Shauny na bijna 17 jaar op 2 juni 2012 moeten laten inslapen

Na 20 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt heb ik de stoute schoenen aangetrokken om van mijn grote hobby mijn beroep te gaan maken en ben ik de opleiding tot hondentoiletteerster gaan volgen bij het HKI (Huisdier Kennis Instituut). Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij trimsalon "Four Feet" in Helden waar ik alle denkbare rassen de revue heb zien passeren en heb mogen bewerken. Hier heb ik het vak echt geleerd van Ilona Beeker. (Ilona bedankt hiervoor)

Op 29 oktober 2011 heb ik de deuren geopend van mijn eigen trimsalon "Happy Dog" aan het Lambertusplein in Blerick.
Ik ben als aspirant-lid aangesloten bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijven). Dit is de Nederlandse vakvereniging voor gediplomeerde hondentrimmers en bij de VVTN (Vereniging Voor Trimmend Nederland). Zij waarborgen de kwaliteit van de aangesloten bedrijven waardoor u verzekerd bent van een goed getrimde hond.
Naast mijn diploma's zal ik mij altijd via vakliteratuur, specialisatiecursussen en vakdagen op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied.

Heel belangrijk voor mij is het welzijn van de dieren. Daarom is mijn motto ook: "Happy Dog" voor als uw hond u meer waard is dan alleen maar mooi zijn. Dit is de reden dat ik heb besloten om van iedere trimbeurt die ik doe € 1,00 te doneren aan een goed doel. Het doel voor 2012 zal zijn: De dierenambulance Blerick.
Ik zal er alles aan doen om het verblijf van uw trouwe viervoeter in trimsalon "Happy Dog" een zo prettig mogelijke ervaring te laten zijn, zodat uw hond altijd met een kwispelende staart de salon uit gaat maar zeker ook weer in wilt komen, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Hopelijk snel tot ziens in trimsalon "Happy Dog"!

Ingrid



"Klantenstop"
Adres: Lambertusplein 10, 5921JH Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 06-58972989
Stad: Venlo
Route: Lambertusplein 10
Postcode: 5921JH



op zoek naar gerelateerd: Geknipte Schapendoes, Hond wassen venlo, Akita Inu trimmen, Honden Trimsalon Venlo straelseweg Venlo, Sunchelai Trimsalon horsterweg Venlo, Nagels knippen hond venlo, Trimsalon Bearded Collie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sunchelai's Trimsalon Sunchelai's Trimsalon 1 km Geweldig, altijd zeer tevreden!
Recensies
Hele fijne trimsalon. Nicole heeft hart voor haar vak en voor de honden die ze onder handen neemt. Ik ben meer dat dik tevreden over haar.
Hier wordt gewerkt door mensen met hart voor dieren en verstand van zaken. Ben met 2 heel verschillende honden geweest en na afloop zagen ze weer perfect uit. Een dikke aanbeveling is hier dan ook op zijn plaats.
Nicole is zeer kundig en heel goed met dieren. Heeft een echt hart voor dieren. Zorgt er iedere keer voor dat Bono weer goed getrimd en verzorgd is. Nicole kijkt verder dan alleen het trimmen heeft echt oog voor het dier.
Je word altijd vriendelijk behandeld. En je kunt altijd vragen stellen. Je krijgt altijd goede raad.
Vriendelijk personeel. Onze hond was hartstikke mooi en naar wens getrimt. Prijs was conform markt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid