facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Happy Dog

Trimsalon Happy Dog

Info

Trimsalon Happy Dog Valkenswaard

Adres: Stadselaan 25, 5555AK Valkenswaard
Telefoonnummer: 0650603888
Stad: Valkenswaard
Route: Stadselaan 25
Postcode: 5555AK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon Knoest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kennel de Hoeve Kennel de Hoeve 2 km Op 29 januari 2022 is onze boompoonpub Sky ons nieuwe gezinslid geworden. Een lieverd...
Blitz Hondenstyling Blitz Hondenstyling 2 km Oms hondje weer netjes bijgewerkt. Zeker weer fijn zo met dit warme weer.
Stal Tops Stal Tops 5 km Prijs kwaliteits verhouding naar het niveau van de heer Tops zelf. Namelijk laag.
Recensies
Ine, enorm bedankt weer voor je goede en lieve zorgen. Bodhi ziet er weer prachtig uit en ruikt ook nog lekker. Wat willen we nog meer...?
Wat een goeie zorgen voor onze Cato van slechts 5 maanden oud. Was een hele ervaring voor haar, maar de begeleiding was super lief maar kordaat. Ze is nu zelfs minder bang voor de stofzuiger, echt top! En ze ziet er prachtig uit ;-. Ik kom zeker terug baar Happy dog!
Super goed advies gekregen! Helaas zit ze helemaal vol tot november op dit moment, maar ik weet in ieder geval goed wat ik met de vacht van mijn hondjes kan doen tot ik iemand gevonden heb ! Erg tevreden!!
Afgelopen week met onze Beagle naar Happy Dog geweest voor een professionele vachtbehandeling. Hij rook weer erg lekker naderhand en z’n nageltjes waren goed geknipt. Dit is knap want dit lukt ons zelf thuis niet omdat de hond dit absoluut niet wil. Na de behandeling is onze Beagle weer thuis gebracht met een mooi speeltje als cadeau. Al met al een top trimsalon!
Onze Sam was weer geweldig geknipt geschoren en gewassen. Helemaal top Ine bedankt .
Wauw! Wat ik inleverde was een plakkerig, verdrietig, oud hondje met kalende plekken en een rattenstaartje, en een paar uur en veel warme zorg later kreeg ik een vrolijke kruising tussen een zeehondje en Page-puppy terug! Dank je wel Ine! Ik kom zeker terug!
Laatst met onze hond Juul naar trimsalon Happy Dog geweest. Super fijn geholpen en de hond zag er weer op en top uit! Als kers op de taart zat er ook nog eens een leuke goodie bag voor de hond bij. Echte aanrader!
Goede service en goed advies! Onze Tibetaanse Terriër ruikt weer heerlijk en is weer helemaal vrij van klitten. Super gedaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid