facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Dudes & Diva's

Trimsalon Dudes & Diva's

Info

Trimsalon Dudes & Diva's: Hèt adres voor de proffesionele en liefdevolle verzorging van Uw hond en/of kat.

Producten

Wassen, knippen, scheren, effileren, plukken, was- en blaasmethode, nagels knippen



"Bij DUDES & DIVA'S hondentrimsalon kun je terecht voor de vachtverzorging van alle rassen, met specialisatie in de vachtverzorging van de Engelse cocker spaniël.Elke, een gediplomeerd hondentrimster, staat paraat om jouw trouwe viervoeter te trimmen volgens rasstandaard.Ze zorgt voor je geliefde huisdier alsof het haar eigen huisdier is - met liefde, vriendelijkheid en geduld.Kortom de geknipte trimster voor jouw beste vriend!"
Adres: Burg. A.P. van den Blinklaan 72, 3237AX Vierpolders
Telefoonnummer: 0628134158
ln.savidnesedudnolasmirt@ofni
Stad: Vierpolders
Route: Burg. A.P. van den Blinklaan 72
Postcode: 3237AX


Recensies
Top trimster! Super vriendelijke dame en is heel lief voor de honden. Ook qua resultaten echt top! Mijn Cocker spaniël heeft een huidaandoening waardoor het geen evidentie is om haar netjes te trimmen en toch was het zeer mooi gedaan. Overigens heel fijn om te weten dat ook hondjes met een verhaal welkom zijn!
Van de eerste moment waren we met ons Loetie op ons gemak bij jou. Wat een vriendelijke dame ben je die een krak is in haar vak! Echt prachtig werk lever je bij ons Loetie. Bedankt voor je eerste keer je engelen geduld en de tijd die je neemt om prachtig werk te leveren! Loetie komt zeker en vast graag terug, Loetie raad je zeker aan
Echt een aanrader! Elke is een heel vriendelijke dame en wist Roover 100% op zijn gemak te stellen. Wassen, knippen en brushen en hops twee uurtjes later en ik kon mijn Australische herder ophalen. En wat was en is hij zacht en mooi !
Veel tips en tricks gekregen in verband met de vachtverzorging! Elke heeft heel wat kennis die ze graag met ons wil delen. Tsarke ziet er altijd piekfijn uit als hij hier op bezoek geweest is, wij komen zeker nog terug!
Gepassioneerde én gespecialiseerde engelse cocker trimster, andere rassen worden er ook met grootste zorg verwend en getrimd zoals het hoort! Telkens zeer tevreden als m'n hondjes weer thuis komen van daar !
Wow Elke iedere keer opnieuw ziet onze Lilo er zo mooi uit als we hem komen halen. Echt TOP wat je doet !!! Wij zijn alvast heel tevreden klanten.
Super tevreden!!! Mijn Fonske is met zoveel liefde behandeld ben een gelukkig baasje.
Onze Pipa straalt en ze ziet er tiptop uit ! Waarvoor een dikke merci
Heel blij met een hondentrimmer zoals jij!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Trimsalon Dudes & Diva's met het openbaar vervoer


Vierpolders 't Dijckhuis, Vierpolders 't Dijckhuis 140 meter
192

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid