facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Doggies

Trimsalon Doggies

Info

Voor de liefdevolle en professionele vachtverzorging van uw trouwe viervoeter. Bij ons zijn alle rassen welkom en wordt er goed geluisterd naar de klant!

Geschiedenis

Wij hebben vijf trimtafels staan die in hoogte verstelbaar zijn, zodat u hond nooit hoog hoeft te springen. In een aparte ruimte hebben wij twee baden, een grote en kleine. Alle honden worden gewassen met een biologische shampoo die niet op dieren is getest. Wij gebruiken (in principe) geen hokje voor de hond(en) en er staat altijd een verse bak met water.

Adres: Meer en Duin 351, 2163HE Lisse
Telefoonnummer: 0252 - 41 26 16
Stad: Lisse
Route: Meer en Duin 351
Postcode: 2163HE



op zoek naar gerelateerd: Pino's Trimsalon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pino's Trimsalon Pino's Trimsalon 728 meter Zeer tevreden klant! Goede communicatie, luistert echt naar wat de klant wil, geeft t...
Recensies
Ik kom hier al een paar jaar met mijn hondjes. Oprecht iedere keer weer onder de indruk hoe goed onze hondjes worden ingeschat en behandeld. Het is niet alleen het wassen en borstelen maar zeker ook de persoonlijke benadering voor de honden. Betrokkenheid geeft kwaliteit. Dat gaat hier zeker op.
Gastvrij ontvangst, met veel aandacht voor de hond. Fijn trimresultaat en deskundig advies. Voor herhaling vatbaar, dus meteen een vervolgafspraak gemaakt.
Goede trimsalon. Lief voor de hondjes!!! Mogen tussendoor even spelen met elkaar en hoeven nooit in een bench.
SUPER !!! lieve en deskundige mensen, ben blij met ze en Caja ook
Goede trimsalon, Bo komt er altijd mooi en blij vandaan
Goede zaak, breng mijn hond er vol vertrouwen en komt altijd goed getrimd terug.
Dit is een top trimsalon inlisse
Goed.maar wel afspraak maken
Onze ShihTzu geweldig getrimd
Goede trimsalon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid