facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Dog Design

Trimsalon Dog Design

Info

Trimsalon Dog Design

Geschiedenis

Elke hond kan naar een trimsalon ook die waarvan u het niet verwacht. Het zijn echt niet alleen de poedels e.d. die regelmatig in model worden geknipt. Veel mensen klagen over de wolken haar die hun hond elk voor- en najaar over de vloer gooien. Maar ja… hun stoere herder of grote Berner Sennenhond, Golden of Flatcoated Retriever hoort niet thuis in een trimsalon. Mis! Door deze honden te ontwollen kunnen wij in de salon de natuur een handje helpen. Zo wordt de wol er in één keer uitgehaald in plaats van verspreidt over een aantal weken.
De verzorging van uw hond is natuurlijk geheel afhankelijk van het soort hond. Een goed getrimde hond is een hond die getrimd is volgens de juiste trimtechniek en wat het beste bij zijn vachtsoort en ras past. Een trimtechniek is een manier om de vacht van de hond te bewerken. Er zijn verschillende technieken.

Wij bieden aan:
Knippen en effileren, plukken, ontwollen, borstelen en kammen en wassen.
- knippen en effileren. Doormiddel van knippen met een rechte schaar of met een uitdunschaar (effileren) kan een hond ingekort, uitgedund en in model gebracht worden. Bijvoorbeeld: een poedel de vele boomers en spaniëls die tevens ook geplukt worden.
- Plukken: de meeste terriers hebben een dubbele vacht bestaande uit de harde, stugge bovenvacht en de zachtere ondervacht. Tijdens een plukbeurt wordt de harde bovenvacht er met de hand uitgeplukt. Dit wordt gedaan als de hond in de rui is en zogezegd plukrijp is. De bovenvacht staat dan los in zijn haarzakje waardoor het uitplukken niet pijnlijk is. De hond vindt het vaak juist prettig omdat de losse haren veel jeuk veroorzaken.
- Ontwollen. Veel honden komen twee keer per jaar in de rui vaak in het voor- en najaar. Bijvoorbeeld onder andere herders, Berner Sennenhonden en Retrievers Deze honden laten dan hun ondervacht los om een nieuwe te kunnen aanmaken. Doormiddel van een ontwolbeurt helpen wij om de ondervacht er in één keer uit te halen.
Het knippen van nagels en het leeghalen en schoonmaken van de oren zitten bij de behandeling in. Natuurlijk kunt u ook alleen voor het knippen van nagels, oren plukken, oogjes vrijknippen, teken verwijderen en een was- of kambeurt bij ons terecht. Ook bieden wij puppy gewenning aan.

Adres: D.U Stikkerstraat 10, 8802 MJ Franeker
Telefoonnummer: 0517852660
Stad: Franeker
Route: D.U Stikkerstraat 10
Postcode: 8802 MJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Trimsalon Friesland
Recensies
Onze Schotse Terrier James ging vandaag voor het eerst naar Dog Design. Het resultaat mag er zijn, hij is echt prachtig getrimd. James was de eerste Schot die Dog Design bezocht maar daar is niks van te zien! Alle complimenten voor Miranda en graag tot de volgende keer....
onze mini labradoodle vanmiddag getrimd bij deze salon. wauw...we waren al zo verliefd op haar. ze was al zo mooi. maar nu is ze nog vele malen mooier. wat hebben jullie haar prachtig geknipt. wij zijn dik tevreden. kan niet beter. en jullie zijn ook zo lief voor de honden. geweldig.
Bailey onze trouwe viervoeter komt er altijd relaxed vandaan. Personeel heeft echt hart voor dieren.
Lang- of korthaar... Miranda staat voor je klaar
Hygiënische ruimte en kundig vriendelijk voor dier en mens.
geweldige woonkamer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid