facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tries Lashes

Adres: Christiaan Huygensstraat 13 A, 2665 Bleiswijk
Telefoonnummer: +31 6 28476545
Stad: Bleiswijk
Route: Christiaan Huygensstraat 13 A
Postcode: 2665


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crystal Nails, MarilyNails, Luxlash Zuid-Holland Crystal Nails, MarilyNails, Luxlash Zuid-Hol... 35 meter Groothandel en opleidingen in Zuid Holland van de merken Crystal Nails, MarilyNails e...
Smile Bleiswijk Smile Bleiswijk 184 meter Je lach is belangrijk, het is het eerste wat mensen zien! Hetgeen dat iemand bij blij...
Recensies
Kristel is erg vriendelijk en goed in haar werk. Kletst gezellig tijdens de behandeling, is stil tijdens de massage en toont interesse. De ruimte is altijd schoon en netjes. Je voelt je altijd welkom. Ik trakteer mezelf regelmatig op een skin comfort behandeling echte aanrader!. Wat een verwen moment voor jezelf!
Een plek om totaal tot rust te komen en heerlijke behandelingen te ondergaan. Ik ben hier meerdere keren per jaar te vinden en kijk altijd weer uit naar dit moment voor mezelf. Kristel is deskundig , rustig en vriendelijk!
Fijne salon aan huis. Kristel is erg vriendelijk en ben zeer tevreden over mijn wenkbrauwen. Ik kom zeker terug.Service: Wenkbrauwen mooier laten maken
Kristel neemt echt de tijd voor je. De producten die ze gebruikt zijn erg fijn. Een behandeling voelt echt als een verwen moment.
Wat een heerlijke plek! Een sfeervol ingerichte ruimte en een warm welkom. Kristel neemt de tijd voor je. Aandacht voor wensen van de klant, ze zorgt zo ook echt voor een ontspannen behandeling met heerlijke producten! Ik kreeg nuttige tips en weet dat dit een salon is waar ik zeker terug kom! Aanwinst!
Super ervaring gehad, mooie rustgevende ruimte. Er wordt echt de tijd voor je genomen, en een grondige reiniging van de huid. Topervaring!
Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. De producten die ze gebruikt ruiken erg lekker. Fijne opbouw van de massage en daarna bijkomen met een lekker kopje koffie of thee. Zeker voor herhaling vatbaar!
Prima behandeling. Ging er totaal ontspannen naar huis. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid