facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trienekens Online

Trienekens Online

Info

Trienekens Online realiseert nieuwe websites & webwinkels, daarnaast helpen wij u hoger scoren in Google. Gespecialiseerd in WordPress en Magento.

Geschiedenis

Website ontwikkeling & Optimalisatie. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen met betrekking tot het onderhoud van uw webpagina. Heeft u geen tijd of wilt u snel iets aanpassen op uw website? Ook dan bent u aan het juiste adres.

Adres: De Wever 53, 5751 KT Deurne (gemeente)
Stad: Deurne
Route: De Wever 53
Postcode: 5751 KT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spiegel crossmedia communicatie Spiegel crossmedia communicatie 147 meter Crossmedia communicatiebureau | Strategie | Creatie | Beeld | Online
Buro Target Buro Target 269 meter VCM Trainingen maakt al jaren gebruik van de diensten van buro TARGET. Natuurlijk op ...
React online React online 648 meter Vakkundig bedrijf met gemotiveerd personeel die enorm gedreven zijn om een perfect ei...
Buro 3 Buro 3 818 meter Buro 3 heeft voor ons een uitdagend ontwerp omgezet naar een goed functionerende webs...
101Media 101Media 4 km Vertaald door Google Viel soort eigenaren van onroerend goed. Het is een mooie slang ...
Recensies
Het is fijn samenwerken met Trienekens Online! Zij maakten voor mijn klant een mooie en ook functionele website. Korte lijnen, snel reactie en ook geduld wanneer dat nodig was. De expertise die ik op dit vlak miste, vulden zij heel goed aan. Dankjewel Bram en team!
Super tevreden over de snelle service van Trienekens Online. Vriendelijke collega’s, netjes te woord gestaan via de telefoon, afspraken worden nagekomen. Precies wat je mag verwachten van een goede service!
Zeer tevreden over Bram van Trienekens Online! Heeft geholpen bij het opzetten van de website. Alles ziet er keurig uit, luistert goed naar je wensen! Is erg professinoeel. Als er iets niet werkt email of op de website dan kun je bram meteen bereiken en wordt het direct opgelost. Zeer flexibel dus!
Bram heeft ons uitstekend geadviseerd en een mooie website ontwikkeld die bijdraagt aan een professionele uitstraling. Door zijn flexibele en persoonlijke benadering is de samenwerking erg prettig en kijken we ook met vertrouwen naar de toekomst waarin hij ons blijft ondersteunen en de website up to date houdt. Bedankt!
Bram levert kwaliteit voor een scherpe prijs. De website op WordPress ziet er goed uit en is makkelijk zelf up-to-date te houden. Bij eventuele vragen ook een vlotte reactie. Aanrader!
Bij de TC Liessel hadden we echt een nieuwe moderne website nodig. Samen met Bram Trienekens en wat vrijwilligers hebben we bedacht om een nieuwe moderne en snelle site kunnen maken. Het resultaat is geweldig en super handig voor de club om het zo te gebruiken. Super bedankt Bram namens TC Liessel. En we gaan je overal aanbevelen!...
Trienekens Online heeft onze website vernieuwd. Onze vraag was een frisse en gebruiksvriendelijke website, dit heeft Bram uitstekend ingevuld. Professionele houding, snel schakelen en goede nazorg! Kortom, een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid