facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tribeca

Tribeca
Adres: Jan Deckersstraat 7 , Heeze 5591 HN, NL
Telefoonnummer: 040 226 3232
Stad: Heeze
Route: Jan Deckersstraat 7
Postcode: 5591 HN



op zoek naar gerelateerd: Tribeca Heeze overnachten, Tribeca menu, Tribeca reviews, restaurants heeze-leende, Restaurant Tribeca, Menukaart Tribeca Heeze, Nieuw restaurant Heeze, Tribeca keukenkamer
Recensies
De verwachtingen waren hoog, maar ze zijn zeker waar gemaakt. Wat hebben we hier een geweldige avond gehad! Het diner in de keukenkamer was top. Alle gerechten waren heerlijk, goed in balans en van constante kwaliteit van amuse tot friandises. Aan het begin van de avond besloten we om eens een mocktail te proberen en ook deze viel goed in de smaak. De wijnen die later op de avond werden gepresenteerd bij het eten waren lekker en pasten goed bij de gerechten. Ook de interactie tussen de verschillende gasten, de bediening en de keuken was een leuke toegevoegde waarde aan het geheel. Fijn dat ze het ook voor tweetallen mogelijk maken om een keukenkamer/chefs table ervaring aan te bieden. De avond werd later nog wat specialer toen we een rondleiding door de zaak kregen van Jan zelf, die de hele avond goed zichtbaar was en interesse toonde in de gasten. Wij komen zeker terug!
Tsja, wat moet je zeggen. Dit is veruit het beste restaurant waar ik gegeten heb. Normale sterrenzaken hebben een paar topgerechten en wat mindere. Dit was allemaal fan-tas-tisch. In de keukenkamer was het leuk en gezellig vertoeven met het jonge team van koks en bediening! Ik kom zeker terug, top top top!
Bekijk de foto's . Het was genieten. Advies ga zelf eens eten daar.Eten: 5/5
Wij vonden het magnifique. Gerechten waren over heerlijk en een lust voor het oog. Personeel heel professioneel en zeer vriendelijk. We zullen zeker ons nog een keer laten verwennen. Merci Equipe
De ontvangst was zeer hartelijk en uitmate gastvrij. Ik had speciaal gereserveerd aan de chef's table en daar had ik geen spijt van. Het is een genot om te kijken hoe de fantastische gerechten worden bereidt. De rust die in de keuken heerst, het is bijna dansen hoe de brigade in harmonie om elkaar heen draait. Prachtig om te mogen beleven. Tribeca stond al heel lang in de top van de restaurants die ik heel graag wilde bezoeken... het zal zeker niet bij deze ene keer blijven. Hier moet je geweest zijn!
Een heerlijke avond gehad, we hadden het keukenkamer menu. Het geeft je een mooi inkijkje in de keuken en het monnikenwerk dat komt kijken bij het afwerken van een gerecht op sterrenniveau. Personeel is attent, je kan veel vragen en zodoende is het alles behalve een stijve bedoening. Een absolute aanrader zijn de non alcoholische cocktails.
Een heerlijke lunch. Alcoholvrije drankjes waren een grote verrassing. Prachtige tuin, personeel heel correct. Kostbaar, maar je betaalt voor heerlijk eten én een belevenis.
Fantastische lunch in de keukenkamer. Top gastronomie, dito wijnen. Maar vooral de ongedwongen heerlijke sfeer en gastvrijheid maakte deze middag perfect. Met recht twee sterren! Klasse
Prachtig restaurant met vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk eten en drinken in verrassende combinaties. Stijlvol ingericht met mooi uitzicht op verlichte tuin. Halverwege de avond even lang moeten wachten op bestelde drank, hierna alleen maar uitstekende service. Absolute aanrader voor een smakelijk, avondvullend programma.
Dit is gewoon het beste restaurant van Nederland! Zo bijzonder qua eten, zo'n fijne bediening, zulke lekkere bijpassende wijnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid