facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Triathloncoach.nl

Triathloncoach.nl

Info

Trainingsschema's, voedingsadvies, triathlon wiki, coach begeleiding én een interessant blog. Alles voor je triathlon training op één plek!



"Aan de slag met een personal triathlon coach óf op zoek naar de saamhorigheid van een club? Kies jouw ultieme triathlon experience en ontdek de kampioen in jezelf!Mijn naam is Boudewijn Leunissen en als online triathlon coach is het mijn missie om zowel de fanatieke als recreatieve duursporter duurzaam te begeleiden bij het behalen van zijn sportief doel, hem ondanks een druk sociaal leven optimaal plezier te laten beleven aan het beoefenen van zijn sport en daarbij ook nog gezondheidswinst te laten behalen. Een fittere, gezondere en blije wereld!Betrouwbaar, realistisch en geduldig. Dat is waar ik als online coach voor sta en dat is dan ook wat je van mij terug mag verwachten."
Adres: Emmastraat 80, 6245 HZ Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: +31627652227
Stad: Eijsden
Route: Emmastraat 80
Postcode: 6245 HZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SuitsYou Triathlon Coaching SuitsYou Triathlon Coaching 0 meter Trainingsschema's, persoonlijke begeleiding, advies over voeding én een interessant b...
Recensies
Door de COVID-19 situatie en afgelaste wedstrijden heb ik Boudewijn in de arm genomen om in 3 maanden tijd de motivatie weer op te krikken en zo een goede 1/4 triathlon te kunnen volbrengen. Ik had tot dan toe alle trainingen zelf gepland, dit was tevens mijn eerste triathlonseizoen. Ook al was het af en toe pittig en ging het soms tegen het gevoel in, de regelmatige PR's tijdens de trainingen waren een duidelijke indicator dat Boudewijn mij op het juiste spoor had gezet. Boudewijn was altijd goed bereikbaar via mail en WhatsApp. Ook de 'F2F' videocalls waren een welkome aanvulling. De kennis en ervaring welke Boudewijn zelf had opgedaan door zijn eigen trainingen en wedstrijden, cursussen bij de NTB en ook contacten binnen het triathlonwereldje bleken ook zeker waardevol. Ik heb mijn doelen mede dankzij Boudewijn gehaald, met zelfs tijden op het looponderdeel tijdens de wedstrijd welke ver boven mijn verwachting lagen. Aanrader.
Ben een 52 jarige paratriathleet. Met toch valide tijden. Echter twijfel ik nog weleens aan mijn eigen kunnen. Boudewijn weet mij telkens weer te motiveren en te stimuleren. Bevlogen trainer. Mensenmens.
Een triathloncoach die rekening houdt met de wensen en doelstellingen van de athleet.
Zeer kundige en motiverende begeleiding van een bevlogen trainer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid