facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trevin

Trevin

Info

Trevin biedt wonen, ambulante begeleiding en logeren jeugdigen en (jong) volwassenen met een beperking (en mogelijkheden!).

Geschiedenis

Trevin staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en toegankelijkheid. Trevin is ‘samen, hand in hand’ en het leveren van maatwerk en aansluiten bij diversiteit. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving aan kinderen en jongeren is volgens ons een voorwaarde voor ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat goede begeleiding ervoor zorgt dat mensen sterker komen te staan en daardoor –op hun eigen manier- vorm kunnen geven aan hun kwaliteit van leven. De begeleiding geven wij op een gestructureerde wijze vorm, maar indien nodig wijken wij af, om het gestelde doel te bereiken.

Adres: Stationsweg 9a, 8131 DG Wijhe
Telefoonnummer: 0612384829
Stad: Wijhe
Route: Stationsweg 9a
Postcode: 8131 DG



op zoek naar gerelateerd: Trevin vacatures, De Oude pastorie Wijhe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid