facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trev's Soep

Trev's Soep

Info

Trev's Soep is de sfeervolle Soepbar in de Kapelstraat te Bussum.
Dagelijks bereiden we met veel liefde & passie 6 - 8 maaltijd soepen & nog meer lekkers!

Geschiedenis

Trev's Soep is de nieuwe Soepbar aan de Kapelstraat in Bussum.

Dagelijks bereiden wij met veel liefde en passie minimaal zes verschillende maaltijdsoepen. De soepen zijn van zorgvuldig geselecteerde producten uit de streek gemaakt en dat proef je.

Kom gezellig even binnen en wij laten je graag onze soepen proeven die op dat moment op het menu staan.

SOEP TO GO
Heb je even geen tijd om bij ons in de zaak van een soep te genieten, dan is het uiteraard mogelijk om de soep mee te nemen.
Dit kan natuurlijk voor zowel lunch als diner, want we zijn vanaf 10.00 t/m 19.30 uur open van dinsdag t/m zaterdag en zondag van 12.00 t/m 18.00 uur.

SMULLOKAAL
Natuurlijk zijn alle soepen om je vingers bij op te eten, maar er is meer...
Dagelijks bakken wij de lekkerste huisgemaakte taarten die wij in riante punten zullen uitserveren.

Voor de lunch hebben we ook nog een viertal warme broodjes. Een van onze eigen favorieten is de tosti met spinazie, avocado, creamcheese en walnotenpesto en dit alles op het brood van bakkerij Tetteroo.

KOFFIE & THEE
Dankzij Bootkoffie uit Baarn kunnen wij de lekkerste kopjes koffie schenken. Onze bijzondere en seizoensgebonden thee komt van Sensa Tea.

FRISDRANK
Wij bieden een bijzondere selectie frisdranken van Luscombe. Een werkelijke smaaksensatie waar je gelukkig van wordt.
Natuurlijk persen wij ook graag verse Sinaasappelsap uit of kies voor een verkoelend glas sapje van Schulp.





"Dagelijks maken wij heerlijke verse soepen, salades, broodjes & tosti's. Geniet van onze gerechten in onze zaak of op ons terras. Liever thuisbezorgd of zelf afhalen. Alles is mogelijk.Bedrijfslunch of feestje ook catering is mogelijk bij ons. Vraag naar de mogelijkheden, we helpen & denken graag mee."
Adres: Kapelstraat 17A, 1404HV Bussum
Telefoonnummer: 0356315155
Stad: Bussum
Route: Kapelstraat 17A
Postcode: 1404HV



op zoek naar gerelateerd: Soep Hilversum, Thuisbezorgd Bussum, Kerstmenu Bussum, Visrestaurant Bussum, Café Bussum, Lunchen Bussum, Surinaams Bussum, Borrelen in Bussum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nobel Nobel 16 meter We hebben vanavond bij NOBEL gegeten. Wat een SCHANDE. We hebben geen voorgerechten b...
Inn the Mood Inn the Mood 147 meter Super lekker gegeten met verrassende smaken.Echt een aanrader.Goede service en zeer v...
Spot by Night Spot by Night 199 meter Leuke plek om een feestje te geven!
Polska Spot Polska Spot 199 meter Disco
Feestcafé de Boemel Feestcafé de Boemel 332 meter Wij hebben hier laatst een verrassingsfeest voor de verjaardag van mijn vriend georga...
Cafe de Viersprong Cafe de Viersprong 538 meter Heel gezellig cafe waar je in je waarde word gelaten Mogelijkheid tot darten,biljarte...
Recensies
Yummy! Gisteren hier voor het eerst geweest. Heerlijk soepen, Couscous salade, en flatbread met Hummus! Flatbread met Hummus raad ik aan om wat feta er tussen in te strooien. Lekker! Eigenaar en werknemers allemaal heel vriendelijk. Wij komen zeker terug!
Uitermate vriendelijk personeel, heel behulpzaam als je vragen hebt wat betreft eetwensen en superlekker geluncht! Wat wil je nog meer? Buiten zijn wat plekken voor als het mooi weer is, maar binnen ziet het er ook heel gezellig uit.
Hier ga ik steeds weer terug en dat terwijl ik in Brabant woon. Maar alles is hier zo lekker.Eten: 5/5
Leuke tent met een frisse inrichting! De metalen stoelen zijn erg mooi, maar zitten niet echt comfortabel. De soepen zijn erg leuk en variabel met erbij een vers bolletje met boter. Laat je verassen door spijzen, kruiden en smaken uit verschillende landen. De soepen die serveerd worden staan netjes op de muur geschreven. De bediening is erg vriendelijk en vlot.
Ik snap oprecht al die positieve reviews niet. Soep smaakloos; nu voor de zoveelste keer teleurgesteld. Mijn flatbread met avocado, mega dun belegd met bruine vieze avocadostukjes. Onbegrijpelijk! Voor mij niet meer
Wij komen hier al jaren regelmatig en zijn dik tevreden; verse, lekkere soepen, vriendelijk en hardwerkend personeel en altijd aandacht voor de klant. Ook vandaag weer heerlijke courgette soep gehaald, aanrader!
Heerlijke soep gegeten! Top!! De Thaise noodle soep en de Indiase soep gegeten. Heerlijk vers gemaakt. De couscous salade ook heerlijk.
Heerlijke gezonde zonder smaakversterkers soepen en altijd weer nieuwe variaties. Ook de serrano ham en vega flatbreads zijn een aanrader!
Heerlijke Marokkaanse soep met harissa en couscoussalade gegeten. Beide in de vegan variant, heerlijk! Vriendelijk personeel.
Trev Soep, daar waar kapitalisme net even harder is. Ham/kaas tosti a €8 zonder ham en een heerlijk half bekertje grote soep a €8. Wellicht mijn fout. Had ik toch voor de xxl +€6moeten gaan voor een normaal formaat soepje? Soep was niet veel specialer dan Unox soep en Unox heeft veel meer smaken. Boeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid