facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TrespAgri

TrespAgri

Info

Buitengewoon ambachtelijk opvallen doe je met trespAgri. Speciaal ontworpen voor de agrarische sector



"Wij zijn printwerck, offline reclame makers .We adviseren, ontwerpen, maken en regelen eigenlijk alles qua marketing- en promotiemateriaal.Briefpapier, brochures, reclameborden, balpennen, flyers, stickers, visitekaartjes, vlaggen en nog heel veel meer producten. printwerck maakt het voor je !printwerck is er om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jij je kunt bezighouden met alle andere dingen die belangrijk voor je zijn.We doen niet alleen klakkeloos wat je vraagt, we denken ook gewoon even actief mee in creatieve oplossingen én of iets wellicht beter, mooier of goedkoper kan.Géén webshop. Bewust niet .printwerck is een online printbedrijf maar heeft géén webshop. En die komt er ook niet.Gewoon traditionele service."
Adres:
Telefoonnummer: +31768883270
Stad: Etten-Leur


Recensies
Printwerck heeft niet alleen meegedacht in oplossingen, de prijs - kwaliteit verhouding was ook meer dan goed en levering supersnel. Ik ben meer dan tevreden en kan Printwerck zeker aan bevelen !
Visitekaartjes besteld bij Printwerck.nl. Deze waren van goede kwaliteit en leken precies op het ontwerp. Daarnaast ook goede communicatie en duidelijkheid over de bestelling. Ik zou Printwerck zeker aanraden en een vervolg bestelling plaatsen.
Mooie speelkaarten geleverd, goed ontwerp en Patrick staat open voor eigen inbreng en is daarmee erg flexibel. Snelle levering voor een goede prijs.
Het nieuwe naambordje was precies wat ik wilde. Zeer snelle reactie en levering. En vooral het meedenken waardeer ik zeer. Geweldig Patrick, dank je wel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid