facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trenzo Kappers & Beauty

Info

Een stijlbewust, professioneel schoonheidssalon en trendy kapsalon met een eigen creatieve identiteit. Van top tot teen!

Geschiedenis

Onze schoonheidsspecialisten zijn gecertificeerde Huidcoachen van het top merk Hannah.
Tevens pedicure en manicure met Provoet gecertificeerd en zijn wij lid van de Anbos branche organisatie voor schoonheidsspecialisten.

Onze Kappers team bestaat uit een mix van jong talent en allround kapsters met veel ervaring een echt proffesionoeel team.

Permanente Make-up, dag en nacht verzorgd!



"Trenzo Beauty is een huidverbeterende schoonheidssalon. Onze behandelingen worden perfect op maat uitgevoerd. Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden.Bent u benieuwd naar de waardes van uw huid? Kom langs voor een vrijblijvende huidmeting met advies op maat.Trenzo Kappers is een stijlbewuste, professionele kapsalon met een eigen creatieve identiteit in Houten. Onze ervaren specialisten zijn van alle markten thuis. We nemen altijd de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen.In onze salon kunt u gebruik maken van combi arrangementen met de kapsalon en schoonheidssalon. Zo kunnen wij u van Top tot Teen laten stralen!Boek nu online"
Adres: Koningin Julianastraat 4, 3991 DJ Houten
Telefoonnummer: 0306376104
Stad: Houten
Route: Koningin Julianastraat 4
Postcode: 3991 DJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:30
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Kapper Houten, Thuiskapper Houten, Kapper Schalkwijk Houten, Kapsalon Lekker Haar Houten, Bruidskapsel Houten, Hart van Houten, Schoonheidsspecialist Houten, Kappers in Sassenheim
Recensies
Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Veel onzuiverheden zijn op een professionele manier verwijderd. Tijdens de behandeling werd telkens benoemd wat er gedaan werd en ik heb tips gekregen voor een goede verzorging van mijn huid. Om daar aan toe te voegen heb ik een test product meegekregen om te kunnen kijken of dit product passend is. Ik ga zeker een vervolg afspraak maken en raad dit bedrijf zeer zeker aan!!!
Vorige week heb ik highlights laten zetten bij Trenzo bij Nadia! Ik ben heel erg blij met het mooie en ook natuurlijke resultaat. Er werd heel goed meegedacht en vooral gekeken wat het beste was voor mijn haar. Dankjewel!Service: Haarkleuring
Ik heb een heerlijke ervaring gehad bij jullie. Emma was vakkundig en stemde af op mij. Ze legde uit wat ze deed. Ik kreeg nog een proefmonster mee om thuis te proberen. Ik heb een ontspannen tijd gehad en ga zéker bij jullie terugkomen.
Lieve meiden van Trenzo, 3 weken geleden won ik bij jullie een make-over en 2 weken geleden was het zover! Ik werd met warmte ontvangen. De eerste stap was mijn haar. Er werd uitgebreid gevraagd wat mijn wensen waren en dat was er eigenlijk maar 1: als dit een make over is dan moet dat ook duidelijk zichbaar zijn. Ik vertelde wat ik zelf erg tof vond en gaf Nadia na kort overleg verder de vrije hand. Er kwamen flink wat high en low lights aan te pas en er ging een flink stuk van mijn haar af. Heel natuurlijk maar toch echt wel een make over. Toen mocht ik door voor make-up naar Shantell. Ik ben geen make-up drager ben en daar werd heel fijn rekening mee gehouden. Er werd mij een heel natuurlijke look aangemeten waar ik maar minimale producten voor nodig heb. Een dag later mocht ik terugkomen voor nog een heerlijke behandeling door Noa. Met een lekkere behandeling van gezicht, hals en schouders ging ik extreem zen het weekend in. Bedankt, het was ultiem genieten!
Op jullie uitnodiging mocht ik model zitten voor dag make-up. Ik vond dat erg bijzonder,goede uitleg gekregen, en tips waar ik wat mee kan. Met heel natuurlijke make-up de deur uitgegaan, en voelde mij toch heel verzorgd. Volgende keer ben ik benieuwd naar een look met wat kleur en wat gewaagders Jullie luisteren echt naar de klant.
Advies gesprek gehad over hoe make-up op te doen en ook welke kleuren er bij mijn huid passen. Super rustig en fijne meid heeft hier top mee geholpen. Ze kijkt samen naar wat je voor look wilt en doet dit voor, en helpt ook om deze look thuis zelf te creëren. De kleuren/producten die ze gebruikt zijn er ook te koop dus dat scheelde weer zelf opzoek gaan in winkels naar de juiste tint etc. Producten plakken niet en ook geen uitgedroogd gevoel. Dus ik ben zeker tevreden en raad deze service zeker aan. Dankjewel DamesService: Make-upservices
Ontzettend genoten van een volledige gezichtsbehandeling. Fijne service, relaxte behandeling en persoonlijk advies!
Vandaag een microdermabrasie behandeling gehad bij Trenzo Kappers & Beauty. Werd hartelijk ontvangen en tijdens de behandeling werd duidelijk verteld wat er gedaan werd, werden er tips gegeven, en waar de producten voor bestemd waren en wat het zou doen met de huid. De verwarmde stoel was echt een feestje! Vriendelijke dames. Ik kom zeker terug!
Bij pedicure, behandeling voeten en gelnagels. Heel goed en prettige sfeer. Prachtig kleur!
Vorige week een microdermabrasie behandeling gehad bij een van de schoonheidsspecialistes van Trenzo. Wat een ervaring! Echt top. Ik had wat horrorverhalen gehoord voor ik ging, maar niets bleek minder waar! Een heerlijke , wel intensieve, behandeling uitgevoerd op zeer professionele manier. Deskundig, vriendelijk, zorgvuldig, etc etc. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid