facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TrendBlue

TrendBlue

Info

TrendBlue is een digitaal bureau uit de Utrechtse Heuvelrug. Gewoon goede websites, unieke huisstijlen en grafische ontwerpen.



"TrendBlue is een jong en deskundig webbureau uit de Utrechtse Heuvelrug.Betaalbare en maatwerk WordPress websites inclusief onderhoud. Wij zijn de WordPress specialisten. We hebben graag een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie!"
Adres:
Telefoonnummer: 0636255956
Stad: Doorn


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NieuweWebsite.NL NieuweWebsite.NL 1 km Na een hoop gedoe bij mijndomein.nl met SSL certificering ivm https beveiligde websit...
LineFlow LineFlow 2 km LineFlow is een webdesign bureau uit Doorn. Sinds 2017 helpen we ondernemers met het ...
Recensies
Trendblue begon met een klein opdrachtje om onze verkiezingsposter te ontwerpen 2018. Daarna hebben we een opdracht geplaatst om onze website te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden 2019. Met gevraagde en ongevraagde tips zijn wij nu als lokale politieke partij veel professioneler geworden. Veilig gevoel om ook het onderhoud en de security bij Trendblue te kunnen neerleggen.
Voor elke professional wiens wens is om zijn of haar huisstijl te laten maken of vernieuwen, is Jordy Daamen van TrendBlue een fantastische optie. Persoonlijk heb ik genoten van de samenwerking met Jordy Daamen, hij biedt een verfrissende blik en denkt altijd mee. Een echte aanrader!
Trendblue heeft onze website djtwinz.nl ontworpen en onderhoudt deze keurig. Inmiddels al zeker 3 jaar erg tevreden met de geleverde diensten!
Jordy heeft mijn website helemaal perfect gemaakt! Veel positieve reacties hierop. Dank je wel. Goede en snelle service.
Mooi Logo voor mijn bedrijf ontworpen, meerdere keren op wensen aangepast. Fijn overleg!
Super fijn om mee te werken, reageert snel en levert mooie producten! Aanrader!
Wij zijn erg te spreken over de communicatie en de snelheid waarop de website gebouwd is
Jong en enthousiast bedrijf! Fijn om mee samen te werken!
Zeer professioneel bedrijf en een fijne samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid