facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trend to You

Trend to You

Info

Uw professionele hairstylist bij u thuis of bij mij thuis!



"‘Trend to You’ Uw professionele hairstylist bij U thuis mobiele kapper of bij mij in mijn salon in Dronrijp. Naar jarenlange ervaring in kapsalon werk ik al weer 12 jaar voor mezelf. Mijn motto is om u haar zo gezond mogelijk te houden. Ik werk dan ook met de volgende merken Olaplex, Urban Alchemy en O&M ik probeer met deze producten zoveel mogelijk Vegan te zijn.Wanneer u reserveert voor kleuren en permanenten of gewoon voor thuis, kun je tegen meerprijs zelf gebakken belegd brood, ijskoffie, latte macchiato, taart bestellen.Normale koffie is gratis.Keuze Gezonde taart:Vegan CheesecakeKwarktaartSlagroomtaartOngezonder MonchoutaartCheesecakeMoeders taartAppeltaartSlagroomtaartChocoladetaart"
Adres: Ljouwertertrekwei 5, Dronrijp
Telefoonnummer: 0644860930
Stad: Dronrijp
Route: Ljouwertertrekwei 5


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aandacht voor mens en voeding Aandacht voor mens en voeding 281 meter Advisering en begeleiding bij: gewicht verliezen, juist aankomen, goede voeding tijde...
Thuiszorg Palet  Dronryp eo Thuiszorg Palet Dronryp eo 582 meter Thuiszorg organisatie
Kapsalon Nynke Dronrijp Kapsalon Nynke Dronrijp 664 meter Zij is echt een geweldig persoon en kan ook nog heel goed knippen.
Recensies
Thea luistert goed naar je wensen en probeert het dan ook zo uit te voeren,als het niet kan zegt ze dit ook. Ze durft qua kapsels ook wel te experimenterenmet medezeggenschap en dit pakt altijd erg leuk uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid