facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trekhaakcentrum.nl

Trekhaakcentrum.nl

Info

Trekhaakmontages voor personenwagens, bedrijfswagens en campers.

Geschiedenis

Trekhaakcentrum.nl is sinds 2006 actief in de wereld van trekhaakmontages. In deze periode heeft Trekhaakcentrum een brede expertise opgebouwd, die wordt inzet voor een klantgerichte service.

Binnen Trekhaakcentrum werken 45 zelfstandige trekhaakmontage centra samen. Daarmee is de grootste keten in Nederland ontstaan van gespecialiseerde trekhaakmontage centra. Trekhaakcentrum ondersteunt deze bedrijven met up-to-date technische kennis, marketing en een scherp geprijsd inkooppakket. Samen met de efficiënte werkwijze van onze trekhaakspecialisten resulteert dit in de beste keus voor een ieder die een trekhaak nodig heeft.

Trekhaakcentrum is partner van onder andere Brink trekhaken (Thule Tobwars), Bosal trekhaken, Westfalia trekhaken, GDW trekhaken en vele anderen merken.

Trekhaakcentrum werkt in opdracht van onder andere: Renova Breda, Renova Waalwijk, Du Parc Oisterwijk, Rüttchen Tilburg en tientallen andere officiële merk dealerbedrijven. Daarnaast kunt u in veel gevallen ook als u een lease wagen heeft bij Trekhaakcentrum terecht door de montage van een trekhaak.



"Trekhaakcentrum Oosterhout is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelsetinstallatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto indien dat noodzakelijk is. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert Trekhaakcentrum accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers."
Adres:
Telefoonnummer: 085 - 20 20 660
Stad: Made


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Trekhaakcentrum Breda, Trekhaakcentrum review, Trekhaak monteren, Trekhaakcentrum vestigingen, Trekhaak kopen, Trekhaakcentrum ANWB, Trekhaakcentrum Eindhoven, Trekhaak monteren kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leeman Group Leeman Group 552 meter Aso chauffeurs
Sterkens BMW Auto Onderdelen Sterkens BMW Auto Onderdelen 2 km Pure afzetters, gaat alleen om de uren, storing na laten zien bij een andere gerage, ...
Sterkens auto & pro.investments onderdelen lijn Sterkens auto & pro.investments onderdelen l... 2 km Goede service en weten waar ze het over hebben .
Recensies
Trekhaak montage. Netjes en goede, vriendelijke service! Top kwaliteit
Trekhaak was geblokeerd. Net voor fiets vakantie. Moest naar Made.voor reparatie. Daar ging iets mis in communicatie. Nu komt het: de service was geweldig om onze vakantie niet te ver knoeien kwam monteur helemaal uit Made onze trekhaak brengen en hem erop zetten. Super Marcel hartelijk bedankt. Top service!!!
Komen afspraak na voor een mooie prijs
Ik heb 2 dagen geleden informatie voor mijn auto opgevraagd. Nog steeds niet ontvangen. Heb inmiddels een andere dealer gevonden die wel doet wat beloofd wordt. Ga dus niet met dit bedrijf in zee want ze zijn niet betrouwbaar.
Geweldige sevice. Halfuurtje aan mijn fietsendrager bezig geweest en zelfs na wat aandringen mijnerzijds mocht ik niet betalen. Vakmensen met een goed hart.
3 jaar na het monteren van de trekhaak ontstond er een storing. Na contact met trekhaakcentrum werd er aangeboden om kosteloos naar de storing op zoek te gaan. Wat een service! Na wat zoek en speur werk is de oorzaak van de storing gevonden en verholpen, grote klasse!
Heel netjes geholpen. er was een probleem met de trekhaak maar het werd netjes opgelost ik ben zeer tevreden
Goede service, proactieve houding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid