facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trek Utrecht

Trek Utrecht
"Bij Trek Bicycle Utrecht moet je zijn voor de nieuwste producten van Trek en Bontrager, onderhoud en verbeteringen aan fietsen van alle merken. Het is de beste plek om andere wielrenners in de omgeving te ontmoeten. Onze winkel bevindt zich net buiten het centrum, dichtbij nationaal park Utrechtse Heuvelrug, waar talloze schitterende routes doorheen lopen."
Adres: Blauwkapelseweg 30 , Noord-Oost 3572 KC, NL
Stad: Noord-Oost
Route: Blauwkapelseweg 30
Postcode: 3572 KC


Openingstijden

Maandag: 14:00-22:00
Vrijdag: 16:00-00:00
Zaterdag: 14:00-00:00
Zondag: 14:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: Trek Bicycle Utrecht, Grootste Trek dealer Nederland, Trek utrecht onderhoud, TREK Festival 2023, Foodtruck festival Utrecht Tolsteegplantsoen, Trek Ede, Food Festival Utrecht, Trek fietsen
Recensies
Trek Bicycle Utrecht Luke is duidelijk, eerlijk, betrokken en oprecht. Aanloop is goed, dus soms nodig om onder het genot van een doppio te wachten. Eenmaal aan de beurt, krijg je alle tijd en aandacht. Ook in de after sale, dikke complimenten
60 euro voor het vervangen van één spaak. Update: 2e keer buiten rijden weer spaak kapot, wiel niet goed gemaakt. Waardeloos en gevaarlijk.
Ik ben een groot fan van de Trek vestiging in Utrecht! De klantgerichtheid, het persoonlijke contact in combinatie met de professionaliteit maken dat dit een topwinkel is. Lukas, heel hartelijk dank voor jouw enorme leuke Sint-Kerst-attentie. Marcus en ik waren hiervan onder de indruk. Dank! We wensen het hele team fijne feestdagen toe en uiteraard zullen we heel veel vrienden attenderen op jullie vestiging. Mocht je een fiets willen aanschaffen, dan kan ik Trek Utrecht van harte aanraden!! Veel groeten, Margaret en Marcus
M’n nieuwe fiets deze week afgehaald! Een hele leuke ervaring om je fiets op een podium te zien staan. Vriendelijke en deskundige support voor het afstellen van de fiets en het kiezen van enkele accessoires. Vandaag m’n eerste korte ritje gemaakt, fietst heerlijk.
Top service, een echte specialist. Al meerdere keren uitstekend geholpen met mijn Gravel Bike en Racefiets. Zelfs zonder afspraak vooraf. Vriendelijke jongens, kundig, en lekkere koffie als je even moet wachten.
Ik ben bij de aankoop van mijn fiets erg goed geholpen en geadviseerd. Door de pro-actief handelen van Trek bicycle Utrecht was de uiteindelijke levering boven verwachting en sneller dan verwacht.
Heel prettig geholpen aan een nieuwe racefiets en diverse racefiets-benodigdheden sensors, schoenen, pedalen etc etc. Bedankt voor de goede service en adviezen. Graag tot een volgende keer.
Ik had al wat onderzoek gedaan en met een vast budget kwam ik de shop binnen. Enigszins voorbereid op een typisch verkoper praatje. Niets van dat alles. Ik kreeg de fiets die ik had gekozen mee voor een proefrit. Bij terugkomst de juiste maat besteld. Toffe fietstas erbij gekozen, zou 2 weken later klaar staan. 6 dagen na het bestellen, bedacht ik mij dat ik een extra slot met mooie houder vergeten was. Na weer goede service kreeg ik het goede bericht : je fiets is morgen binnen. Dan maken we hem rijklaar en kan je hem ophalen! Krijg ik ook nog de eerste service beurt na 6 maanden… gratis. De fiets inmiddels anderhalve maand in gebruik en helemaal in orde! Wellicht dat ik binnenkort nog eens terug ga voor dubbele fietstassen. Bedankt Trek Utrecht! Helemaal top!
Hele fijne winkel! Ze hebben het hele assortiment van Trekduh Trek winkel je wordt er vriendelijk en goed geholpen. Ik heb een checkpoint frameset gekocht. Kreeg zeer goed advies en kon de fiets eerst even proberen zoals deze standaard door Trek geleverd word. Zodat ik de maat en houding kon beoordelennogal essentieel bij een frame set. Iets wat maar bij weinig andere zaken kan! Daarbij was het personeel zeer hulpvaardig. Op de dag dat ik het frame kwam halen kreeg ik instructies hoe er een fiets van te maken. De jongens in de winkel zijn zeer bevlogen fietsers en willen dat graag op je over brengen! Volgende fiets wordt weer een Trek!
Ik heb hier gisteren een nieuwe binnenband gekocht voor m'n fiets die ik er zelf thuis wel op kon leggen. Thuis aangekomen had ik het idee dat de band te groot was, dus ben ik vandaag teruggegaan. Direct geholpen, band bleek toch goed te passen... Echte vaklui met passie en hart voor de klant! Absoluut een prettige zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid