facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Treasure X-press

Treasure X-press

Info

Gevarieerde Chinese keuken voor liefhebbers van de Aziatische keuken. Af te halen en te bezorgen door heel Almere (behalve Poort, Haven en Literatuurwijk).

Adres: Evenaar 181, 1336 NH Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0363030145
Stad: Almere-Buiten
Route: Evenaar 181
Postcode: 1336 NH



op zoek naar gerelateerd: Beste Chinees Almere, Treasure Almere menu, Dumpling Days, Thuisbezorgd Almere Buiten, Chinees Almere Muziekwijk, Treasure Almere parkeren, Newtown Almere menu, Chinees bestellen Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tang Dynastie Restaurant Almere Tang Dynastie Restaurant Almere 1 km Heerlijk eten en super goed bediening
Recensies
Het is zoals altijd helemaal Top!!! Ze zijn lief, super vriendelijk en altijd met verse eten. Handig zo dichtbij mijn huis. Bedankt weer.
Echt heerlijk gegeten. Voor hetgeen we kregen konden we zelfs voor 2 dagen eten. En wij zijn grote eters. Meer dan waar voor je geld. Top en tot snel
Heerlijk eten! Ik haal nergens anders meer. Klein minpuntje ze bezorgen niet in hout, maar goed dan maar afhalen.
Lekker eten,snel en vriendelijk geholpen.1minpuntje ,had uitdrukkelijk gezegd dat ik geen taugé in de tjauwmin moksi meti wilde.Bij thuiskomst bleek wel tauge in te zitten.
ZEER LEKKER MET LIEFDE GEMAAKT ECHT EEN AANRADER HEERLIJK!!!
Voor als je zeker weten lekker wilt eten
Lekker eten.....en veel! Kan er zeker 2 dagen van eten. Aardige personeel. Helaas geen vis.behalve garnalen. Voor diegene die geen vlees eten, daarom niet veel keuze. Hopelijk komt dat nog, na deze review?
Twee worden zijn eigenlijk al genoeg: erg lekker! Goede kwaliteit, verse ingrediënten en producten en dat voor een zacht prijsje. Altijd wel smullen en genieten!
Wij wonen in Weesp, en hebben al 2x bij Treasure gehaald, echt ontzettend lekker, wij gaan er speciaal voor rijden !!!
Heerlijk gegeten, afhalen was makkelijk en krijgt zeker waar voor je geld. Gewoon goed en veel eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid