facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Treasure Juwelier

Treasure Juwelier

Info

Treasure Juwelier laat je verrassen met een betoverende en betaalbare collectie horloges en sieraden, vakkundig advies en uitstekende service.

Geschiedenis

Onze collectie bestaat uit sieraden, horloges en relatie-ringen van de meest gangbare topmerken. Zo hebben we:
- sieraden van o.a. Swarovski, Zinzi, Boccia, Fossil, Silk, Calvin Klein en Michael Kors;
- horloges van o.a. Seiko, Fossil, Casio, Michael Kors, Lorus, Oozoo, Pulsar en Swatch;
- relatie-ringen van Alliance en Aller Spanninga.

Daarnaast hebben we een fraaie eigen Treasure Collection met schitterende gouden, zilveren en stalen sieraden zoals ringen, kettingen, armbanden, oorsieraden en hangers.

Bovendien leveren we als juwelier service van hoge kwaliteit, tegen geringe kosten, zoals:
- vervangen van batterijen voor € 8,--;
- testen van horloges op waterdichtheid;
- gaatjes schieten, zonder afspraak, bij kinderen vanaf 3 jaar;
- graveren van horloges en sieraden;
- betalen met 'oud goud';
- repareren van beschadigde horloges en sieraden.



"Voor betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen ben je in onze gezellige winkel in het Hilvertshof in Hilversum aan het juiste adres. Ons enthousiaste team laat je graag schitteren met een van de producten die we als cadeau verpakken en die je bovendien gratis kunt personaliseren met je eigen gravuretekst of bijv. symbool. Maar ook voor het verwisselen van een batterij of voor gaatjes schieten ben je van harte welkom. Afspraak is niet nodig. We hebben de meest populaire horloge- en sieraadmerken en een zeer ruime eigen collectie met fraaie gouden, zilveren en stalen armbanden, ringen, oorbellen, kettingen en hangers in prachige designs, al dan niet verfraaid met stralende zirkonia's of diamanten. Kom gerust langs!"
Adres: Hilvertshof 45, 1211 ER Hilversum
Telefoonnummer: 0356231348
Stad: Hilversum
Route: Hilvertshof 45
Postcode: 1211 ER


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mijn Juwelier online, Juwelier Amsterdam, Juweliers, Lucardi Juwelier, Siebel Juweliers, Juwelier Almere, Trouwringen Hilversum, Juwelier Middelharnis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trendwatcher Hilversum Trendwatcher Hilversum 119 meter Super !! Hele mooie winkel, veel verschillende items. Kerst sfeer en vriendelijk pers...
Recensies
Een horloge besteld voor een cadeau. Bestelling is te laat en tot op heden niet geleverd. Bezorgtijd is nog onbekend volgens Treasure Juwelier. Ik citeer een reactie van Treasure Juwelier "Het pakketje ligt op een depot en komt een keer jouw kant op". Ongelofelijk slechte service. Bestel hier nooit meer.
wat een gedoe. hier een horloge gekocht voor x bedrag, daarna opgegezocht online en uitgevonden dat deze overal met 50% korting werd verkocht, ik bellen naar de zaak maar nee sorry ze konden me alleen een giftcard van 10% van het bedrag geven en niet de helft terug.. nou oke dan vooruit.. nu 9 maanden later is de batterij al leeg dus ik weer terug naar de winkel om er een nieuwe batterij in te laten zetten, dat was gelukkig geen probleem. ik kom net thuis en nu zie ik dat de hele achterkant bij het groefje bekrast is en het logo zit nog scheef ook. dit slaat echt nergens op! morgen de winkel maar even bellen..
Wat een leuk kado had moeten worden werd door de verkoopster direct om zeep geholpen, was niet behulpzaam, deze juwelier is geen aanrader!
Ik heb hier een Boss heren horloge besteld voor Valentijnsdag voor mijn vriend. Op dezelfde dag van de bestelling werd ik gebeld door een hele vriendelijke vrouw. Het horloge wat ze hadden liggen werkte niet naar behoren en er moest een nieuwe worden besteld. De vriendelijke medewerker vroeg of ik hem niet voor het weekend nodig had. Heel fijn zulk contact. Ik heb het horloge in goede orde ontvangen en het graveer werk is werkelijk waar fantastische! Op de bon die bij het pakket zat ook nog een leuke tekst, ik ben helemaal naar tevredenheid geholpen en ik raad het iedereen aan!
Al jaren klant hier. Trouwringen, horloges, armbanden... Het batterijtje van mijn horloge was leeg, dus aangeboden ter reparatie. De dag erna opgehaald. Blijkt bij thuiskomst dat de wijzers van de chronograaf alle kanten op staan. Na wat zoeken op internet heb ik het zelf opgelost, maar ik vind het enorm slordig dat de medewerker dit niet heeft gedaan na het vervangen van de batterij. Mensen die zo slordig werken maken meestal wel vaker fouten. Aanvulling: toen ik het horloge bracht stonden alle wijzers omhoog en toen ik 'm haalde stonden alle wijzers rommelig alle kanten op. Dit is dus wel slordig en ik vind dat ik best kan verwachten dat jullie de wijzers van de chronograaf even op 0 zetten als je per ongeluk een knopje ingedrukt hebt. Maar als jullie menen dat jullie mijn vrij normale verwachtingen niet waar kunnen maken, weet ik nu dat ik beter naar een andere juwelier kan de volgende keer.
Ik was opzoek naar oorbellen, ik werd super fijn ontvangen en geholpen door Monique. Ze neemt echt de tijd voor je, en geeft je het beste advies. Ik ben nog nooit zo goed geholpen in mijn leven wat een ontzettend lieve vrouw. Kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.
Wat een leuke aanpak van Monique bij de gaatjes schieten van mijn kleindochter Evie,die het wel wat spannend vonden Oma en Mama ook Nu was het een feestje! Nogmaals dank!
Seiko horloge besteld. Snel geleverd en mooi ingepakt. Leuk handgeschreven bericht! Dat maat van de band was niet geheel correct, maar dit is lastig goed te doen zonder hem te passen.
Op hun website een prachtige verlovingsring gezien. Meermaals geprobeerd te bellen of deze in de winkel aanwezig was. Wordt geen telefoon opgenomen. Heen gereden, 2 medewerkers aanwezig en geen klant in de winkel. Uit beleefdheid geen discussie aangegaan. Toen gevraagd naar de ring. Was niet op voorraad dus moest besteld worden. Daarna niets meer van hun gehoord. Als je niets wilt verkopen, zet dat dan even in de bedrijfs voicemail of op de website.
Perfecte communicatie en snelle reacties bij online aankoop, met een persoonlijke toets. Er ontbrak iets in het pakket en dat werd direct opgelost en nagestuurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid