facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TravelXL Van Limburg

Adres: Hoofdstraat 224 , Santpoort-Noord 2071 EN, NL
Telefoonnummer: 023 538 6733
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 224
Postcode: 2071 EN



op zoek naar gerelateerd: Reisbureau Haarlem
Recensies
Prima Reisbureau in het centrum van Heemstede! Maakt het makkelijk om zowel wintersport als zomervakanties te boeken. Vriendelijke medewerksters en kennis van zaken., hierna kan je met een gerust hart op reis.
Al een aantal keer een reis geboekt via reisbureau TravelXL van Limburg en altijd zeer correct en behulpzaam geholpen. Er word geod met je meegedacht en verschillende opties en keuzes worden daar waar toegelicht. Wat voor ons toch altijd de doorslag geeft om via een reisbureau te boeken is dat als er onderweg wat in de planning moet veranderen dat ze altijd voor je klaar staan.
Wij hebben onlangs een prachtige reis naar Nieuw Zeeland gemaakt De hele reis is door Simone van Travel XL van Limburg georganiseerd en dit was meer dan fantastisch. Er was goed naar onze wensen geluisterd en we hebben een geweldige tijd in Nieuw Zeeland gehad. Fijne B&B's met veel zorg uitgezocht! Op naar een volgende reis!
"Het" toonaangevende reisbureau van onze regio is toch wel Reisbureau TravelXL Van Limburg in Heemstede. Goed geïnformeerd en altijd met het juiste advies van een "weer eens wat anders reis". Tegenwoordig kun je er ook terecht voor allerlei cruises die je "all over the world" zou willen maken. Ook zijn er de Fox Reizen te boeken wat wel zo makkelijk is als al dat gehannes via internet. Een persoonlijk "touch" van Peter zelf of een van de reisadviseuses is wel zo leuk.
Wij hebben een reis naar New York en Boston bij TravelXL geboekt. We zijn uitstekend geholpen bij de voorbereiding van onze reis. We hebben genoten van de goede hotels en de service bij onze reisdoelen. Eén puntje van aandacht: de cityhopper in New York vonden wij geen aanrader omdat de bus voortdurend vast zit in het verkeer en de organisatie dus niet waarmaakt wat het belooft.
Erg onplezierige mensen werken er,doen als of ze een broodje verkopen ,en zijn niet klantvriendelijk, ben ook meteen vertrokken,NOOIT MEER.
wij wouden een reisje boeken maar werd zeer onprettig geholpen. en binnen ziet het er slecht en onverzorgd uit
Vertaald door Google Heel oké. Origineel Foarte ok.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid