facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TravelXL Dorestad

TravelXL Dorestad

Info

Reizen

Adres: Klooster Leuterstraat 9, 3961AX Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0343-481002
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Klooster Leuterstraat 9
Postcode: 3961AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Reisbureau zonvakantie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VVV Kromme Rijnstreek, VVV Kromme Rijnstreek, "het buiten van Utrec... 70 meter Wat een bezienswaardige stad als Wijk bij Duurstede absoluut nodig heeft is een infor...
VVV Wijk bij Duurstede VVV Wijk bij Duurstede 70 meter De medewerkers waren zeer behulpzaam en ze hebben bruikbare alternatieven aangeboden.
Travely Travely 242 meter Travely, dé vakantievergelijker met 20.000+ vakanties! Travely zoekt voor jou op vers...
Susoñar Susoñar 2 km Susoñar is een bedrijf dat uitjes organiseert voor mensen met een beperking. Maar oo...
Camping 't Boomgaardje Camping 't Boomgaardje 3 km Zeker om nog een te overnachten. Vriendelijk, Schoon, en mooie fiets omgeving.
Recensies
Zeer slechte ervaring. Man is onvriendelijk. Daarnaast baby bij ons tijdens het boeken, die we niet mochten verschonen in hun toilet! Ook de plek waarbij specifiek gevraagd is voor een plek wat baby vriendelijk is niet waargemaakt. Het was een slecht appartementen complex en zijn na drie dagen op eigen kosten ergens anders heen gegaan. Het ruikt naar rook binnen, al met al de keuze gemaakt om daar nooit meer een reis te boeken
Klantonvriendelijke kerel: twee keer binnengelopen om informatie te verkrijgen over reizen en eventueel via hen te boeken. Bij binnenkomst ziet de beste man mij terwijl hij met iemand anders bezig is. Hij kijkt stoicijns naar je maar zegt niets. Ik dacht na 10 minuten prima, hij is druk, kom later wel terug. In de middag nog een keer geprobeerd, hetzelfde verhaal. Nu maar gevraagd of hij in zijn eentje is, kreeg niets anders terug dan 'ja' en een blik alsof hij je liever kwijt dan rijk is... Als de reizen met dezelfde interesse geboekt worden, sla ik wel over..
Zelfs 1 ster is nog teveel.
Wij hebben onze huwelijksreis bij Dhr Cees geboekt. Daarbij al onze wensen gegeven. Dhr had veel ervaring met amerika en gaf ons wel een goed gevoel. Wij wouden graag kleine dorpjes en een behoorlijk deel van amerika zien. De laatste week van de 5 wouden we zon zee en strand was een van onze eisen. Onze voorkeur ging dan ook uit om van San Fransico naar LA te reizen. Gezien wij druk waren met ons huwelijk en het vertrouwen erin hadden rade hij ons aan om de reis anders om te doen. Hij had een leuke plaatst aan de kust daar!. Zo gezegd zo gedaan. Een keer de reis door gekeken en we kwamen langs de meeste plaatsen wat we wouden en de locatie voor de laatste week leek ons ook goed. Normaal zeuren we niet maar dit ging om best veel geld en als ie echt zoveel wist van amerika dan had hij de reis beter ingedeeld. 1. motel durango gaf ons een zeer onveilig gevoel. 2. We hebben een dag extra moeten omrijden omdat we van flagstaff naar durango moest. toen naar page en toen weer naar moab. Dit had beter gekund en had ons 8 uur reizen gescheeld. 3. Ons bij de grand canyon mijn vrouw was 20 weken zwanger in een kamer zetten zonder airco terwijl de kamer met airco 20 dollar per nacht meer was en het er 45 graden was. Had ie er iets meer aandacht aan besteed dan had ie dit geweten. 4. Ons naar fresno sturen en zeggen dat het een leuk gezellig plaatsje is. Echter bood elke amerikaan ons zijn excuses aan voor de plaats gezien er veel criminaliteit is. Wij vroegen om bij Senquia of Yosemite park te zitten. 5. Het meest zijn we gevallen dat onze enige echte eis niet is gedaan.. Wij wouden zon zee en strand maar wij kregen monterey. Een van de inwoners vertelde dat hij nog nooit in de zee heeft gezwommen. Teveel stroming, haaien en te koud. Met een gemiddelde temperatuur van 18-20 graden in de zomer is het ook niet wat wij wouden. Het ergste vind ik nog dat wij hierover gemaild hebben met de beste man en we totaal geen gehoor meer krijgen. Heb op alle mogelijke manier contact gezocht en we kregen geen reactie. We hebben er veel voor betaald dan verwacht je ook dat het goed geregeld zou worden.
Travel XL Wijk bij Duurstede hebben mijn vriend en ik al meerdere keren geholpen aan fantastische reizen. Ze zoeken echt de mooiste plekken voor je uit. Top!
Ga morgen langs voor advice
Zeer vriendelijk maar voor vliegtickets beter op internet neuzen
Het ruikt daar naar sigaretten rook!
Vriendelijk geholpen
Vertaald door Google Desinformatie prijs pasfoto's. Gelukkig heb ik niet betaald voor iets waardevollers voor hen, zoals een reis rond de wereld of zo. De fotograaf deed wat moeite om een ​​foto van mijn gezicht er fatsoenlijk uit te laten zien jeugdig, blij en zelfverzekerd, maar faalde enorm en ik gooide de foto's meteen weg toen ik de winkel uitliep. Ik tel de verspilde 15 eur als mijn Nederlandse lunchgeld van een week. Origineel Disinformation of price of passport photos. Luckily I didn’t pay for anything more valuable for them like a trip around the world or so. The photographer showed some effort to make a photo of my face look decent youthful, happy and selfsecure but failed immeasurably and I trashed the photos right away as getting out of the store. I count the wasted 15 eur as my Dutch one weeks lunch money.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid