facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TravelTeam

TravelTeam

Info

Hèt reisadviesbureau voor de reiziger die hoge eisen stelt aan deskundige informatie en een reis wil die in alle opzichten goed, maar niet duurder is!

Geschiedenis

VakantieXperts TravelTeam is het meest veelzijdige en onafhankelijke reisbureau van Oss en omstreken.

Marielle, Vivian, Patricia, Marjolein & Joey vinden jouw droomreis in het complete aanbod van meer dan 100 touroperators, bestemmingsspecialisten en andere reisaanbieders.

Onze Xpertises:
Wij beschikken over een zeer brede kennis van tientallen vakantielanden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in een aantal bestemmingen en reizen voor speciale gelegenheden of doelgroepen, zoals :

Zuid-Afrika
Noord-Amerika
Australië
Stedenreizen
Familievakanties
Groepsreizen
Maatwerkreizen

Voor Zuid-Afrika en Noord-Amerika zijn wij zelfs landelijke Xperts. Dat betekent dat wij voor klanten uit heel Nederland offertes op maat en boekingen maken. En dat onze kennis over en eigen reiservaring in deze landen van een zeer hoog niveau is.

Wij leren jou en jouw vakantiewensen graag persoonlijk kennen, zodat wij kunnen ontdekken wat jij nou echt belangrijk vindt.
Het vinden van de reis die jij zoekt is voor ons namelijk niet genoeg. Onze passie is om samen met jou de reis te vinden waar jij van droomt.

Zoek jij een reisbureau dat jouw verwachtingen wil overtreffen? Maak dan eenvoudig online een afspraak met Marielle, Vivian, Patricia of Marjolein. Je bent dan direct aan de beurt en wij hebben alle tijd voor je.

Natuurlijk zijn wij aangesloten bij ANVR en SGR!

Groetjes en tot snel,

Marielle, Vivian, Marjolein & Patricia

Openingstijden:
MA t/m VRIJ 09.00 uur tot 17.30 uur
ZA 10.00 uur tot 16.00 uur
ZO gesloten



"TravelTeam is hèt reisadviesbureau voor de reiziger die hoge eisen stelt aan deskundige informatie en een reis wil die in alle opzichten goed, maar niet duurder is!TravelTeam is in Nederland aangesloten bij de ANVR Algemene Vereniging van Reisondernemingen, de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De reis- en boekingsvoorwaarden die wij als ANVR-reisonderneming hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. U profiteert daardoor van eerlijke voorwaarden, kwaliteit, veiligheid en zekerheid."
Adres: Walstraat 40, 5341 CK Oss
Telefoonnummer: 0412 - 654 800
Stad: Oss
Route: Walstraat 40
Postcode: 5341 CK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Reisbureau Oss Burgwal, Reisbureau Heesch, Reisbureau Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuid-Afrika Xpert Zuid-Afrika Xpert 0 meter ''De wereld in 1 land''... dàt is Zuid-Afrika!
D-reizen D-reizen 185 meter D-reizen is al 50 jaar hét startpunt voor uw mooiste dagen van het jaar! Altijd de b...
GP ticket GP ticket 386 meter www.gpticket.nl
FotoClass Cursussen Workshops & Reizen FotoClass Cursussen Workshops & Reizen 1 km Super leerzame maar vooral leuke en gezellige cursussen. Die worden gegeven door mens...
Reisbureau de Ruwert Oss Reisbureau de Ruwert Oss 2 km Super fijn personeel die ons goed heeft geholpen. Alles netjes in orde. Reismapje met...
Antonia van Gaalen Travel Counsellors Antonia van Gaalen Travel Counsellors 2 km Vandaag terug gekomen van een 5 daagse stedentrip Valencia, die goed geregeld was do...
4WD Festival 4WD Festival 3 km 15-09-2019 op de Aengelbertlaan 60 te Oss. I. www.4wdfestival.nl T.+31(0)346-213029 ...
Recensies
Wat heerlijk om onbezorgd op vakantie te gaan en verrast te worden door de door Marielle uitgezochte locaties. We hebben genoten van het prachtige Sardinië, twee weken, fly-drive en hebben 4 agri tourisme locaties bezocht. Het was verrassend, goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer!
Goede voorlichting, fijne suggesties en zowel parkeren, de huurauto als de reis zelf waren uitstekend geregeld! Heel fijn was ook dat ik een week vóór vertrek nog eens uitgebreid de hele reis met Joey door kon nemen op kantoor in Oss zodat alle opgekomen vragen nog eens tot tevredenheid beantwoord werden. Dit gaf ons een zeer geruststellend gevoel!
Zeer tevreden over de service en communicatie! Goede vakantie gehad met ons gezin op advies van Mariëlle! Volgende keer zullen wij zeker weer boeken via Travel Team!
Dit reisbureau raad ik echt aan. Wat een toppers. Ze hebben een op maat gemaakte reis in elkaar gestoken en dit werd ondersteund door een webpagina waarin je alle informatie kon vinden. Na je bevestiging krijg je toegang tot een app van hen waarin al je documenten te vinden zijn maar ook wanneer er wijzigingen zijn. Ik heb het nog nooit ZO professioneel meegemaakt. We kregen ook nog een ingebonden boekje van onze hele reis met daarin tips wat we daar in de buurt konden gaan doen. Ik ben fan van TravelTeam <3
Wij hebben een reis gemaakt met de familie naar Turkije. We hebben hierin goed advies gekregen, het team stond altijd voor ons klaar bij vragen. De reis en accommodatie waren super goed verzorgd, alles was netjes en goed geregeld. Bedankt allemaal voor de fantastische service.
Fijn & goed geholpen bij het samenstellen van onze roadtrip van 4 weken in Western-U.S.A. Goede tips & nuttige antwoorden gekregen! Dankjewel Vivian, top!
Het was weer een geweldige vacantie geregeld door Travel Team Oss. Het hotel was super , Riu Papayas Gran Canaria , zeker aan te bevelen. Alles zorgeloos geregeld , zeker met al de gezondheidspapieren voor Spanje , ik ga niets meer boeken via internet en laat het doen door de Dames van Travel team , gewoon top !!!
Super goede service. Alles was geregeld, appartement, huurauto, vlucht. Het appartement was nog mooier dan op de foto’s . We hebben genoten!
Super geholpen door het personeel van Travelteam! 2 locaties in Italië bezocht en bij beide alles tot in de puntjes geregeld
Fijn bedrijf met betrokken medewerkers met kennis van zaken! Perfecte balans en afwisseling beleefd tijdens onze 3-maandse trip met onze gezin!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid