facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TravellingAlbania.com

TravellingAlbania.com

Info

Specializes in cultural, adventurous, culinaire tours to Albania.



"Wij specialiseren ons in reizen en vakanties naar Albanië en bieden een brede scala aan diensten. Boek een vakantie, groepsreis of doe een Fly-drive en beleef hoe veel dit land te bieden heeft. Albanië is synoniem aan avontuur en plezier; een ervaring die u moet mee maken, zijn wij van mening. Beleef meer vakantie door de snel wisselende landschappen: Hoge bergen en witte zandstranden binnen 2 uur reizen zijn mogelijk in Albanië. De vriendelijke en gastvrije bevolking en de betaalbare prijzen, maken het land zeer interessant voor de Nederlandse toerist."

"Wij specialiseren ons in reizen en vakanties naar Albanië en bieden een brede scala aan diensten. Boek een vakantie, groepsreis of doe een Fly-drive en beleef hoe veel dit land te bieden heeft. Albanië is synoniem aan avontuur en plezier; een ervaring die u moet mee maken, zijn wij van mening. Beleef meer vakantie door de snel wisselende landschappen: Hoge bergen en witte zandstranden binnen 2 uur reizen zijn mogelijk in Albanië. De vriendelijke en gastvrije bevolking en de betaalbare prijzen, maken het land zeer interessant voor de Nederlandse toerist."
Adres:
Telefoonnummer: 0645145123
Stad: Leiderdorp



op zoek naar gerelateerd: Poli Loman, Albania rondreis, 6 dagen Albanië, Reisbureau Albanië, Albanië stappen, Vriendenweekend Albanië, Self drive Albania, Albanië vakantie prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Durendal Battlefieldtours Durendal Battlefieldtours 105 meter Goede gids enkel jaren geleden gezamelijk de grebbelinie bezocht gids geeft goed uitl...
VakantieXperts VakantieXperts 506 meter We zijn nog niet weg, maar tot nu toe super geholpen
Tenny Jonkers-Weijnen - Travel Counsellor Tenny Jonkers-Weijnen - Travel Counsellor 1 km Na een goed gesprek aan de keukentafel heeft Tenny voor mijn een perfect relax vakant...
Recensies
Wij kunnen Travelling Albania van harte aanbevelen, aangezien wij zo'n heerlijke 2,5 weekse reis achter de rug hebben. Poli Loman heeft een fantastisch reisvoorstel voor ons in elkaar gezet, waarin wij het midden en zuidelijke deel van Albanië hebben mogen ontdekken. Wat een prachtig land is het en we hebben enorm genoten van de lieve, aardige, vriendelijke en gastvrije mensen, de prachtige omgeving, de cultuur en het heerlijke eten! En dat wij bij verschillende accommodaties ook nog zijn verrast voor ons jubileum, maakte het voor ons helemaal af! Nogmaals dank voor al het werk wat je erin hebt gestopt en fijn dat je tijdens de reisperiode voor vragen altijd bereikbaar was. Het was het voor ons dubbel en dwars waard en komen graag nog een keertje terug!
Poli heeft een heel goed netwerk in Albanië en is uiterst zorgvuldig in het ervoor zorgen dat haar reizigers een leuke tijd hebben. Heel fijn ook dat er zoveel maatwerk mogelijk is en dat ze helpt om interessante geschiedenis van Albanië onderdeel van de reis te maken. En ze heeft goede tips over waar je lekker kunt eten en wijn drinken!
Albanië ontdekt op een geweldige manier. De mooiste plekjes, beste hotels, heerlijkste eten, interessantste mensen. Dank je Poli voor de onderdompeling in dit prachtige land.
Via TravellingAlbania hebben we een fantastische individuele rondreis door Albanië gemaakt. Alles was super goed geregeld door Poli Lohman en we hebben genoten van een hele afwisselende reis vol prachtige cultuur en natuur. We hebben leuke en avontuurlijke excursies gedaan en genoten van de verhalen van lokale gidsen over de geschiedenis van de plekken waar we dan waren. De Albanese bevolking hebben we ervaren als hele vriendelijke, open en behulpzame mensen en we komen graag nog een keer terug!
Noord- en Midden Albanië, een niet ontdekte parel met nog weinig toeristen! Met een open geest, een uitgebreide wegenkaart en een maandenlage voorbereiding, vertrokken we op ontdekking naar Albanië. Nadat we enkele persoonlijke zoommeetings hadden met Poli om elkaar beter te leren kennen, had Poli onze reis op maat uitgestippeld. We houden van ongerepte natuur, koeien, schapen/geiten op de baan en ... laat alles maar op ons afkomen wat de dag ons brengt! En ja, dat is wat Albanië zo mooi maakt. Niks moet, alles kan... vrijheid, mooie ongerepte natuur en 'terughoudende' maar zeer vriendelijke mensen. We hebben ons nergens zo veilig gevoeld als daar. Een topland!! De hoogtepunten van Noord- en Midden Albanië verkenden we met een huurauto. De mooie staptochten in de adembenemende bergen rond Theth en Valbonë zullen we nooit vergeten. De zeer avontuurlijke tocht en overstap van motorbootje op de ferryboot op Komanlake, na een overnachting aan de Shalariver, waren ondanks zware onweders het hoogtepunt van onze reis. Overal kwamen we de kleine ronde bunkers tegen die af en toe beschilders waren. Desolate wegen waar de schapen de weg verhinderden, konden ons niet deren. We love it! Dit is Albanië... leven op het tempo en manier van de inwoners op het platteland. De logementen waren basic, maar daar hadden we Poli ook om gevraagd. Geen luxe hotels aan de kust, maar liever een agrofarm tussen de bloemen en dieren. Op deze manier leerden we het echte Albanië beter kennen. Poli gaf ons tips mee voor uitstapjes en restaurants. Maar het is ook altijd fijn om zelf op verkenning te gaan bij de lokale eethuisjes. Stiekem hadden we zelf een reiswoordenboekje gemaakt aangezien die niet in de handel verkrijgbaar waren. De lokale bevolking sprak enkel Albanees of een woordje Italiaans. Bij het tonen van ons woordenboekje hielpen ze ons woorden te verbeteren of leerden ze ons de juiste uitspraak. Krujë, Shkodër en Berat... 1 voor 1 leuke stadjes die we nooit vergeten. De natuurwandelingen met gids in Velipojë en Divjaka waar we het geluk hadden om de flamingo's en pelikanen te zien waren voor ons top! Topgidsen die onze dag compleet hebben gemaakt en misschien wel een vriendschap voor het leven! Albanië heeft zoveel te bieden, dat we zeker en vast zullen terugkeren. De nationale parken en Zuid-Albanië staan op alvast onze verlanglijst!
Poli Loman van TravellingAlbania b.v. heeft voor ons een geweldige rondreis van 26 dagen verzorgd door heel Albanië. Met veel geduld en grote kennis van het land , heeft zij de reis op al onze wensen aangepast. Zij was steeds direct bereikbaar als we vragen hadden , ook toen we reeds in Albanië waren. Albanië is een prachtig land met een schitterende natuur, , karakteristieke steden en dorpen, mooie stranden , een heerlijk klimaat en vooral gastvrije en hartelijke mensen. In vergelijking met andere Europese landen is Albanië tot nu toe nog zeer goedkoop m.b.t. eten, drinken en winkelen. Van het hardnekkige vooroordeel, dat het een "boevenrepubliek" is , is dan ook niets te merken. Poli heeft voor ons de vliegreis direct vanaf Düsseldorf geboekt, de auto gehuurd en alle overnachtingen geboekt, waardoor wij heel ontspannen konden reizen en genieten van de omgeving , maar ook van prima hotels, B&B's e.d. . Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij bevelen haar dan ook van harte aan voor ieder , die niet van drukke groepsreizen en volle bussen houdt. Erica en Bernard
Albánië? Wat heb je daar te zoeken? Dat is zo’n beetje de reactie die je krijgt als je antwoord dat je dit jaar naar Albanië gaat. De keuze voor dit land kwam toevallig tot stand, maar we zijn wel blij dat we de reis door Poli van Travelling Albania hebben laten samenstellen. Je kan het natuurlijk zelf regelen, maar nu gingen we het avontuur aan met minimale voorkennis, waardoor de verrassing er telkens was bij elke dag dat we op pad gingen. Je krijgt wel informatie mee over het land en de plaatsen die je bezoekt. En die plaatsen zijn móói … Het noorden van Albanië heeft ons hart gestolen. De rust, natuur en vriendelijke bewoners gaven ons een heerlijk gevoel. Overigens zijn de Albaniërs heel nieuwsgierig naar het waarom van je bezoek. Ook spreekt men er goed Engels beter dan in Italië is mijn ervaring en als het een keer niet lukt dan is daar Google Translate om als tolk te dienen. Een paar keer hadden we een misverstand met hotel of ander persoon, maar een appje naar Poli van Travelling Albania was voldoende om het heel snel glad te strijken. Heel geruststellend! Albanië is heel gevarieerd. Zoals gezegd is het noorden vooral veel natuur en bergen. Het midden vooral dicht bevolkt en redelijk vlak en het zuiden weer bergachtig en stranden. Indrukwekkend is Berat. Daar proef je nog de oude tijd met het grote kasteel en de karakteristieke huisjes tegen de bergwand gebouwd. Heel indrukwekkend was de autoreis richting Himarë. De ene haarspeldbocht na de andere langs de kust. Het wordt niet voor niets “de slang” genoemd. En durf je het aan om je te laten verrassen met eten: vooral doen! De Albanese keuken is een mix van Italiaans, Grieks en Turks. We hebben zo genoten van het eten daar! Er is teveel om op te noemen en daarom is een vakantie naar Albanië zeker de moeite waard!
Wij hebben een geweldige vakantie gehad, mede door de organisatie van Poli. Een Albaneese die het land, inwoners, leuke plekjes, doedingen en restaurants goed kent. En ze kennen haar ook daar! Poli heeft een reis naar onze wensen op maat uitgestippeld en voorbereid. Met een goede kaart, uitgebreid handboek met routes, telefoonnummers van contactpersonen, tips op cultureel, sportief, catering en ontspanning gebied werden we voorbereid op de vakantie. In nood is ze op afstand ook snel en accuraat oproepbaar. We hebben haar ook tips en feedback teruggeven waar ze enthousiast voor open stond, wie weet neemt ze dat ook weer mee, waardoor haar tips up-to-date blijven. Dankjewel Poli, we hebben een nieuw stuk Europa ontdekt, nu nog redelijk ongerept, we gaan nog een keer terug voor het Noorden van het land, en dan weten we je te vinden. Tanne & Kathrine
Deze zomer naar Albanië geweest en het land was betoverend en interessant. Interessant vanwege de grote verschillen tussen kust en binnenland. Het reisplan dat was samengesteld door Poli zat erg goed in elkaar: kust en binnenland, traditionele hotels en meer moderne hotels, steden en dorpen, inspanning/excursies/hiking en rust, et cetera. Albanië is nog niet platgetreden en is met name in het binnenland nog erg puur. Slechte wegen jippie, schaapherders ook op de wegen, water drinken uit bergbeekjes en stadjes en dorpen waar moderniteit en traditie elkaar tegenkomen geparkeerde paarden. Hoogtepunt was de Koman Lake Ferry door het stuwmeer. Moet je gedaan hebben. Erg genoten, mede dankzij Poli. Alles was buitengewoon goed geregeld en ja, Poli is betrokken en enthousiast.
We hebben zeer genoten van een 14 daagse reis door Albanië. Poli heeft voor ons een uitgebreid en afwisselend programma bedacht dat in goed overleg tot stand kwam. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en daar waar nodig het programma telkens heel flexibel aangepast, ook tijdens de reis zelf. We hadden veel aan haar praktische tips, hebben veel gastvrijheid ontmoet en eigenlijk verliep alles op rolletjes. Iets dat niet vanzelfsprekend is in dit voor veel Nederlanders nog onontdekte land. Ge-raft, gehiked door natuurparken, cultuur gesnoven, mooie stadswandelingen gemaakt Berat, Gjirokaster, superlekker gegeten, exotische dieren gespot, en zo kan ik doorgaan... Kortom, top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid