facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Travel To Holland

Travel To Holland

Info

Travel To Holland tries to promote the Netherlands as a holiday destination. Sustainable tourism is the ultimate goal for us.

Adres:
Stad: Wolvega


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friesland Holland Friesland Holland 1 km Het bureau voor toerisme van Fryslân: Friesland Holland
Recensies
In augustus hebben wij de Elfstedentocht 'culinair' gefietst. Deze hebben wij geboekt bij Friesland Holland Travel Service B.V. uit Wolvega. Wij kozen bewust voor de 'culinaire' variant die aanmerkelijk duurder was dan de 'gewone'. Helaas genoten wij alleen in het W.C.T. in Leeuwarden van een voortreffelijk culinair 3 gangenmenu. In alle overige hotels kregen wij dezelfde maaltijden als de mensen die een ' gewone' reis geboekt hadden. Zij hadden aanzienlijk minder betaald voor hun arrangement bij dezelfde organisatie. Wij zijn hierin zwaar teleurgesteld. Nadat wij meerdere klachten hebben ingediend zagen wij dat onze culinaire variant van hun website is verwijderd. EEN DUIDELIJK TEKEN AAN DE WAND. Wij raden u aan van deze organisatie geen gebruik meer te maken.
Wij hebben elfstedentocht gefietst en een culinair arrangement afgesloten bij Friesland Holland Travel. Koffers werden keurig naar volgende hotel vervoerd. Erg prettig. Het onprettige was de klantenservice toen wij nadat een koffer stuk was gegaan hierover belde. Erg verbaasd over deze reactie en nadat we ook een mail hadden gestuurd kregen we pas na een 2e mail antwoord. Dit was ronduit onbeschoft. Wij hebben consumentenbond ingeschakeld maar zij hebben ook geen reactie ontvangen. Het was niet eens dat we boos waren over de kapotte nieuwe koffer maar meer over de behandeling die wij kregen op ons telefoontje en mail. Nooit meer Friesland Holland Travel voor ons dus.
Elfstedenfietstocht gedaan. Erg goede documentatie, goed georganiseerd. 10 euro voor een oorkonde wel wat veel gevraagd.
We hebben een hele poos gewacht om geholpen te worden, we hoorden wel stemmen ergens in het gebouw en hebben nog geroepen maar helaas geen reactie. Toen maar zelf wat informatie gepakt en het pand weer verlaten.
prima.Heerlijk soepje gegeten.Vriendelijk personeel.
Alles goed geregeld, top
Lekkere appeltaart met cappuccino
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid