facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Travel Active Taalreizen

Travel Active Taalreizen

Info

Wil jij graag een vreemde taal leren of een taal verbeteren? Waar kan dit dan beter dan op locatie een taal leren? Ga met Travel Active op Taalreis!

Geschiedenis

Wil jij graag een vreemde taal leren of een taal verbeteren? Waar kan dit dan beter dan op locatie een taal leren? Ga met Travel Active op Taalreis!



"Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen wij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven."
Adres: Maasheseweg 79A, 5804AB Venray (gemeente)
Stad: Venray
Route: Maasheseweg 79A
Postcode: 5804AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Travel Active Travel Active 0 meter Onze dochter heeft afgelopen jaar een tussenjaar van 10 maanden mogen beleven, georga...
Travel Active Au Pair Travel Active Au Pair 0 meter Ik heb een fijne samenwerking met Travel Active gehad. Ze zijn erg benaderbaar en per...
Travel Active Work & Travel Travel Active Work & Travel 0 meter Ik heb een fijne samenwerking met Travel Active gehad. Ze zijn erg benaderbaar en per...
Travel Active Vrijwilligerswerk Travel Active Vrijwilligerswerk 9 meter ik ben in 2022-2023 met travel active naar Cañada de Gómez geweest in Argentinië voor...
Recensies
ik ben in 2022-2023 met travel active naar Cañada de Gómez geweest in Argentinië voor high school en heb echt het beste jaar van m’n leven gehad! travel active is echt een aanrader qua organisatie, altijd goed en duidelijk contact gehad!
Onze dochter heeft afgelopen jaar een tussenjaar van 10 maanden mogen beleven, georganiseerd door Travel Active. Een bijzonder jaar, met prachtige ervaringen, zeker! Maar als dochter2 zou besluiten om ook een tussenjaar te nemen, zouden we dit absuluut niet meer via TravelActive boeken. De informatievoorziening, de begeleiding voor, tijdens en na de trip, laat zwaar te wensen over. De medewerkers zijn vaak erg jong, niet kordaat en niet goed en/of volledig geïnformeerd. Alleen Linda weet wat er speelt, maar heeft teveel omhanden om iedereen echt persoonlijk, volledig en tijdig te benaderen. Er wordt assertief en direct gemaand de reissom te voldoen, waarna de 'persoonlijke' touch als snel verdwijnt. Het voelt echt als een geldmachine, niets persoonlijks aan. Er is tijdens het verblijf van onze dochter slechts 1x! contact met ons opgenomen door een stagiaire vanuit TravelActive, de andere contacten verliepen via school in het land van bestemming. Het is betalen, en min of meer 'klaar'. Geen enkele toewijding, interesse, niets. Dus een tussenjaar, JA, zeker doen, maar Nee, niet via TravelActive. Er zijn organisaties die dit beter doen, hebben we via vrienden/bekenden vernomen! Jammer.
afgelopen schooljaar21-22 heb Ik een High School programma in Amerika gevolgd via Travel Active. Ik was geplaats in Monmouth Maine, een staat aan de east coast en erg dichtbij de Canadese grens. Het was een erg kleine community waar ik in eerste instantie erg aan moest wennen, maar door goed voorbereid te zijn geweest door Travel Active wist ik dat zolang je zelf je best doet om een nieuwe omgeving te ontdekken en door te zetten in tijden als het ook wat minder gaatwaar Travel Active ook voor heeft gewaarschuwd want een exchange jaar is niet alleen regenbogen en zonneschijn het uiteindelijk altijd wel goed zal komen. Persoonlijk heb ik erg veel geleerd het afgelopen jaar en daarvoor ben ik erg dankbaar. Als je je als klant bij hun goed inleest dan weet je wat je van Travel Active kan verwachten en dat je altijd hun kunt contacteren, ook als het gaat over iets wat minder positief is proberen ze altijd tot een oplossing te komen zolang beide partijen hierin respectvol met elkaar omgaan. Ik zou zeker aanraden als je geinteresseerd bent om naar een van hun open dagen te gaan zodat je je goed kan informeren.
In 2017 ben ik met Travel Active een jaar naar Austin Texas geweest met het High School programma. Deze topervaring werd op een prettige en persoonlijke manier begeleid door de betrokken mensen van het High School programma. Tijdens de voorbereidingen en het jaar dat ik in het buitenland zat waren ze altijd snel en makkelijk te bereiken voor vragen, oplossingen of een praatje. Heel erg fijn en ik raad iedereen een geweldig tussenjaar toe met deze geweldige organisatie!
Fantastische weken in Thailand gehad, super bedrijf! Persoonlijke begeleiding van a-z, geen rare kosten, heel veel leuke mogelijkheden.
Ik heb 10 maanden in Houston doorgebracht met travel active als mijn Highschool organisatie. Deze ervaring was geweldig en travel active heeft mij heel erg goed geholpen met alles ervoor, tijdens en na mijn uitwisselingsjaar. Zeker een fijne organisatie en ik zal het zeker aanbevelen!
Hoi, Ik ben merel en ik heb mee gedaan aan het high school programma van travel active in 21/22. Ik was geplaatst in Florida vlak bij Orlando. Travel active heeft me goed geholpen met alles zo te regelen dat ik het meest kon genieten van mijn jaar in het buitenland! En het was echt een super leuke ervaring.
Ik heb meegedaan aan het High School programma in 2021-'22. Ik ben in Texas geplaatst, dichtbij Dallas. Het was voor mij een hele positieve ervaring. Je maakt een persoonlijke groei door, leert omgaan met veel nieuwe situaties en krijgt beter inzicht in verschillende culturen. De begeleiding van Travel Active tijdens het hele traject was meer dan prima!
Onze zoon ging een half jaar naar Canada. Toen brak Corona uit, alle begrip voor de moeilijke omstandigheden van bedrijven zoals Travel active. Maar mijn zoon is, net zoals zijn mede-studenten uit Nederland volledig in de steek gelaten, ze waren niet bereikbaar, hebben terugkeer volledig tegengewerkt. We moesten eerst ondertekenen dat we ze niet aansprakelijk zouden stellen in de toekomst en dan zouden ze bereid zijn de terugreis mogelijk te maken. Kortom, hij zat opgesloten in een kamertje, mocht niet naar buiten want gevaarlijk, is zelf heel ziek geworden en er was een heftige shooting in de buurt. Hij had daar niemand om op terug te vallen zijn begeleider heeft 1x gebeld en wij kregen hier geen reactie of de reactie dat ze geen tijd hadden. Er werd ons meegedeeld dat hij gewoon online les op zijn kamertje kon volgen. Daarvoor ga je niet naar Canada. Alle begrip voor de situatie maar in noodgevallen moet je voor je studenten en de ouders klaar staan. Onze zoon is de hele erfenis van zijn opa kwijtgeraakt en dan hebben we het over vele duizenden euro's, daarna veel gesprekken gehad, met een professional om het te verwerken. Wat een slechte organisatie, dat grenst aan oplichting. Bent u ouder van een kind dat van plan is met ze in zee te gaan, schroom niet om contact met mij op te nemen, ik kan er nog veel meer over vertellen.
Ik heb deze organisatie als erg prettig ervaren voor, tijdens en na mijn reis hebben zij mij altijd op de hoogte gehouden en mij in alles ondersteund. Ze gaven voor mij erg fijne tips en duidelijk zodat ik met een gerust hart kon vertrekken. Ik heb voor 8 maanden gewerkt in Australië als Au Pair. Na dit geweldige avontuur ben ik ook ambassadeur geworden en vind ik het fijn om andere mensen te vertellen over mijn ervaringen. Hierin helpen en ondersteunen ze je ook in als je ergens hulp bij nodig hebt. Ze waarderen je als persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid