facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traudi oldtimer trouwauto verhuur

Traudi oldtimer trouwauto verhuur

Info

Trouwen in een Audi? Dat kan bij Traudi!
Beleef jullie speciale dag in een unieke Oldtimer Audi 60 inclusief professioneel chauffeur.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar een unieke Oldtimer om jullie trouwdag nét dat extra bijzondere tintje te geven, dan zit je goed bij Traudi. Mijn Auto Union, type Audi 60L is een echte klassieker uit 1971. In deze fraaie auto zullen jullie comfortabel en professioneel worden vervoerd op jullie trouwdag.

Willen jullie extra toeters en bellen, dan kan dat kosteloos; blikken achter de wagen als jullie getrouwd zijn en/of een "Just married" sticker op de achterruit om het retroplaatje compleet te maken. Hebben jullie zelf nog wensen of ideeën, dan hoor ik dat graag en zal ik mijn best doen om deze te verwezenlijken.

In overleg kan ik ook de boeketten voor op de wagen leveren.

Uiteraard zijn wij ook te huur voor andere feestelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld een galabal of een speciale fotoreportage.



"Ben je op zoek naar een unieke Oldtimer om jullie trouwdag nét dat extra bijzondere tintje te geven, dan zit je goed bij Traudi. Mijn Auto Union, type Audi 60L is een echte klassieker uit 1971. In deze fraaie auto zullen jullie comfortabel en professioneel worden vervoerd op jullie trouwdag.Willen jullie extra toeters en bellen, dan kan dat kosteloos; blikken achter de wagen als jullie getrouwd zijn en/of een "Just married" sticker op de achterruit om het retroplaatje compleet te maken. Hebben jullie zelf nog wensen of ideeën, dan hoor ik dat graag en zal ik mijn best doen om deze te verwezenlijken.In overleg kan ik ook de boeketten voor op de wagen leveren."
Adres: Wilgenbroek 52, Breda
Telefoonnummer: 06 14901200
Stad: Breda
Route: Wilgenbroek 52


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Traudi oldtimer trouwauto verhuur.

Breda autoverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Wilgenbroek 52 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Traudi oldtimer trouwauto verhuur adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Traudi oldtimer trouwauto verhuur. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Traudi oldtimer trouwauto verhuur delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autohopper Breda Autohopper Breda 5 km Had vanwege de verhuis een verhuis bus nodig met laadklep. Niet na hoeven denken en b...
Van Riel Automotive Van Riel Automotive 5 km Van Riel is al ruim 80 jaar een serieuze automotive partner in Breda. Service is onze...
Hyundai van Riel Breda Hyundai van Riel Breda 5 km Prima service, wordt altijd netjes geholpen.
Business Class Chauffeursdiensten Zuid-Nederland Business Class Chauffeursdiensten Zuid-Neder... 6 km Betrouwbaar,betrokken,bedachtzaam.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid