facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor traprenovatiewinkel.nl

traprenovatiewinkel.nl

Info

Traprenovatie voor de doe het zelver. Groot assortiment, zeer voordelig.



" Onze webwinkel is 24 uur per dag open. Afhalen op afspraak 6 dagen per week op diverse locaties in Nederland. Onze showroom in Ankeveen is open op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op werkdagen kunt u ons bellen of mailen.Bestel bij ons voordelige online. Wicanders PVC, Wicanders kurk, Forbo marmoleum click, Wise cork & wood, Douwes Dekker PVC, Douwes Dekker Laminaat, Saffier laminaat, Bodiax PVC en alle toebehoren.Eenvoudig voordelig is ons motto. Hoe lager onze kosten, hoe hoger uw korting! Wij houden de kosten laag en daar profiteert u van. Neem een kijkje op onze site en zie de prijzen."
Adres: Cannenburgerweg 7A, 1244 RE Ankeveen
Telefoonnummer: 0356550933
Stad: Ankeveen
Route: Cannenburgerweg 7A
Postcode: 1244 RE



op zoek naar gerelateerd: Www traprenovatie nl, Overzettreden Licht eiken, Trenovo review, PP traprenovatie, Trenovo kopen, Stepwood overzettreden, Eiken overzettreden doe het zelf, Stepwood traprenovatie
Recensies
Prima service!. Ze konden onze bestelling pas op donderdag leveren maar dat was voor ons te laat ivm verhuizing. Rene heeft toen de order gesplitst en dinsdag al de eerste batch laten leveren waardoor we een groot deel van het huis alvast van plinten konden voorzien. Snel contact en fijn meegedacht.
Ik heb vandaag mijn bestelde laminaat ontvangen en ben super tevreden. De website ziet er een beetje anders uit dan bij andere aanbieders. Maar René is goed telefonisch en per mail te bereiken, het laminaat werd op de gewenste datum geleverd en de prijs was heel veel lager dan bij andere aanbieders. En dat voor exact hetzelfde product. Het laminaat werd direct aan mij geleverd door de fabrikant door een eigen vervoerder dus geen postNL of DHL. Aanrader dus!
Bestelling is zoals van te voren afgesproken op tijd en in nette staat afgeleverd. De jongen die het afleverde was netjes en vriendelijk, ik bood hem nog koffie of wat anders te drinken aan wat hij vriendelijk afsloeg. Perfect gegaan.
Volledige trapbekleding gekocht bij traprenovatiewinkel.nl. Heb gekozen voor de Trenovo overzettreden antraciet beton look. Prijs kwaliteit is echt prima, voelt een stuk steviger aan als de standaard overzettreden van de bouwmarkt. Uitstraling is zeer net en de panelen zijn makkelijk op maat te maken. Service is zeer goed te noemen, ik heb een aantal keer contact gehad met de eigenaar en iedere keer goed geholpen.
Perfecte service en zeer scherpe prijs! Binnen een dag offerte binnen die aanzienlijk lager was. Ik heb gebeld voor verdere informatie, een vriendelijke mijnheer stond mij te woord en zou mij terugbellen voor de levertijd. Dit gebeurde ook en vanmorgen op de afgesproken tijd is mijn pvc vloer geleverd. De Parketcentrale is echt een aanrader!
Al twee trappen laten vernieuwen met de overzettreden van René. Klasse beter dan de doorsnee bouwmarkt. Besteld via internet en paar dagen later al in huis. Ook aftersales is prima. Topfirma met prima service!!
Ik ben héél tevreden over Partketcentrale. Ik vond het eng om voor zo'n groot bedrag online te bestellen maar het is allemaal prima verlopen. Ik heb op ál mijn vragen duideliijke antwoorden en adviezen gekregen, de levering verliep perfect. Dank
Dan hier een ander review, goed uitleveren kan iedere webshop. Een webshop bewijst pas kwaliteit als er in het geval wanneer er iets mis is met geleverde producten er een goede oplossing gezocht wordt. Daar gaat de Parketcentrale volledig de mist in. Gekocht tweecomponentenkurklak inclusief primer. Na 35 jaar wonen op kurk heb ik al heel wat kurkvloeren in de lak gezet dus ik weet zo langzamerhand wel hoe de vloer voorbereid moet worden. De kurkvloer zag er na het lakken goed uit maar na verloop van tijd blijkt overal de laklaag los te laten. Het bestaat niet dat na grondige voorbereiding over de hele vloer de lak overal loslaat, dan is er iets mis met de lak. Ja en als je dat gebeurt dan ben je bij de Parketcentrale de Sjaak. De klant zit sowieso fout. Er wordt zelfs niet aangeboden om partijnummers te traceren bij de fabricant om te kijken of er meer van deze gevallen geweest zijn. Houd dit verhaal in gedachten als je hier van plan bent iets te bestellen. Gezien de reactie van de parketcentrale blijkt meteen al dat men niet in staat is inhoudelijk een reactie te lezen : "De lak laat overal los" wordt veranderd in 'de lak laat op enkele plaatsen los'. Wat er met deze vloer gebeurt heb ik eerder gezien toen ik een klein kurkvloertje met een restant tweecomponentenlak een jaar later gelakt heb. Na het lakken ziet het er prima uit, maar na verloop van tijd laat alles los. En dat heb ik hier dus bij de hand, er is mij oude lak verkocht. Bij de parketcentrale is de kennis over tweecomponenetenkurklak zo goed als afwezig, als het na het aanbrengen er goed uitziet is alles zogenaamd in orde. Goed dat Google Maps de consument in staat stelt andere consumenten voor dit gepruts te waarschuwen.
Beide, het bestelproces en de gesprekken voor het plaatsen van de order gingen soepel. Goed bruikbare feedback en Rene heeft snel mijn vragen beantwoord, ondanks dat hij nu met vakantie is. Top! Dank je wel!
nuvoor de 2e maal plinten besteld. zeer tevreden over het bestellen en de afhandeling. een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid