facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trappen Snowworld

Trappen Snowworld

Info

De 248 meter lange, en 508 treden tellende trap bestaat uit 22 delen met daartussenin telkens een plateautje.

Adres: Landgraaf
Stad: Landgraaf



op zoek naar gerelateerd: Hoeveel trappen Landgraaf, Trappen SnowWorld hoeveel, Parkeren trappen Landgraaf, Trappen Snowworld training, Wilhelminaberg Landgraaf, Trap Landgraaf, Langste trap ter wereld, Trap Wilhelminaberg
Recensies
60 jaar geleden was die trap er nog niet, en werkte ik zelf ruim 500 meter er onder. Misschien heb ik er nog een treetje aan bijgedragen. Destijds zou ik niet te houden zijn, als ik zo'n trap tegenkwam. Nu ik echter op leeftijd ben, en met de trap thuis al moeite heb, zie ik er maar vanaf. Ik zou er een dag voor nodig hebben, en dan moet ik ook nog terug. Het blijft een imposant gezicht. Goed dat deze sjteeberg behouden is.
Schitterende plek voor, 1 atleten en sporters. 2 voor recreanten. 3 voor fotograven die van mooie plaatjes houden. 4 voor mensen die van mooie uitzichten willen genieten.
De skibaan in Parkstad Zuid-Limburg is meer dan bekend; echter de trap naast deze baan op de Wilhelminaberg is dat minder. Maar het is beslist meer dan de moeite waard deze ruim 500 treden trap te beklimmen Oef, even een pufje pakken, want 't is een klim!. Tijdens de weg omhoog even achterom kijken is al de moeite waard, maar eenmaal bovengekomen is de beloning een prachtig uitzicht over een heel groot gedeelte van de gezamenlijke gemeenten welke Parkstad wordt genoemd. Er bestaan plannen om de top van deze "stevige pukkel" wat aan te kleden. Als u nog niet geraakt wilt worden door de commercie, ga er dan nu nog even een kijkje nemen.
Je moet er wat voor over hebben, maar het uitzicht is fantastisch op 230m boven NAP
508 treden tellende trap. Leuk om op en af te lopen. Doe je het voor de eerste keer neem je tijd er voor. En zorg dat je drinken bij je hebt heel belangrijk. Tevens kan je beneden bij de berg ook nog water tappen. Voor als je flesje of wat je ook bij je hebt leeg is. Hoe vaker je de trappen op loopt hoe makkelijker het is.
Even wandelen altijd mooi daar boven.
Perfect voor een goeie workout
Is grandioos voor een training. Ik had geen conditie meer en ben begonnen met de trap wel op eigen tempo. Nu moet ik zeggen dat mijn conditie dankzij deze trappen weer op pijl zijn. Ook boven op de berg een heerlijk uitzicht. Dus een aan rader om te bezoeken in deze prachtige omgeving. Groetjes van mij Eric Rosenboom.
Super locatie om te trainen geweldig uitzicht de moeite waard om een keer omhoog te lopen
Goed voor de gezondheid. Zeker doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid