facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trap-Bekleden.nl

Trap-Bekleden.nl

Info

TRAP-BEKLEDEN.NL.
Gespecialiseerd in het bekleden van trappen met tapijt en Sisal.
Komen vrijblijvend met stalen aan huis, CBW-erkend.



"Een familiebedrijf gespecialiseerd in het bekleden van trappen met tapijt, sisal en leer. Vakmanschap voor een betaalbare prijs. Werken alleen met topmerken voor een duurzame oplossing. Trappen stofferen is ons dagelijks werk."
Adres: Johan Frisopark 81, 5684GD Best
Telefoonnummer: 0610332884
Stad: Best
Route: Johan Frisopark 81
Postcode: 5684GD



op zoek naar gerelateerd: Trap opnieuw bekleden, Bekleding trap, Trap opnieuw bekleden met tapijt, Trap bekleden Sisal kosten, Trap bekleden inclusief tapijt, Trap en overloop bekleden, Trap bekleden Amsterdam, Trap bekleden Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tapijtcentrum Nederland Tapijtcentrum Nederland 823 meter Geweldig goed geholpen hier, zowel op de afd raambekleding als in de meubeltoonzaal. ...
Traderko Traderko 956 meter I recently had about 50m2 of PVC flooring laid and can't recommend Ko highly enough. ...
Monasch by Best Wool Monasch by Best Wool 2 km “Wool is back, although it was never really gone. We can see its return in fashion an...
Best Wool Carpets Best Wool Carpets 2 km The Best of nature surpises every day!
Veraart houtenvloeren Veraart houtenvloeren 2 km Heel goed gelegde houten vloer in slaapkamer. Dorpel netjes gemaakt. Een jaar na legg...
De Oude Plank De Oude Plank 2 km Zeer ruime keuze. Verstand van zaken. Duidelijke offerte
Recensies
Wij zijn erg tevreden met de sisal bekleding op onze trap, het ziet er mooier uit dan we van tevoren hadden gedacht. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!
Op professionele wijze hebben de heren van trapbekleden onze trap voorzien van mooi tapijt. Gezien eerdere positieve ervaringen met hen, hebben we opnieuw voor hen gekozen. Je kiest op afstand een paar kleuren uit waarvan je kleurstalen toegezonden krijgt. Vervolgens stem je makkelijk per mail af over welke kleur het wordt, of je ondertapijt wilt, of de zijkanten mee bekleed moeten worden en hoeveel traptreden het betreft. Kort voordat de uitvoering plaats zal vinden nemen ze nog even contact met je op, vragen even een foto van de huidige staat van de trap en geven evt. nog tips en daarna wordt op afgesproken tijdstip er goed werk afgeleverd. Zeker ook zeer tevreden over de prijs-kwaliteit-verhouding. Voor dezelfde bekleding betaal je bij andere leveranciers al snel een stuk meer.
Vandaag is onze open trap door de mannen van trap-bekleden.nl met Sisal bekleed. De mannen werken netjes en het ziet er dan ook top uit! Zeker een aanrader.
Prachtig resultaat, Herman is een Vakman en Jeroen was helder en pro-actief in de communicatie. Zelfs tijdens een hittegolf wist Herman de klus te klaren die eigenlijk niet in 1 dag kon! Dank.
Tien jaar geleden hebben wij onze trap laten bekleden met Sisal. Na deze 10 jaar waren wij nog steeds enthousiast over de kwaliteit en de kleur. Wij hebben hierom besloten om onze trap, in onze nieuwe woning wederom te laten bekleden met Sisal ook deze keer weer door trap-bekleden.nl. Wat ons betreft dus zeer zeker een aanrader!
We hebben onze trap laten bekleden en zijn helemaal tevreden over! We konden kiezen uit zeer breed assortiment materialen in verschillende kleuren. Vanaf het eerste afspraak daarvoor, binnen twee weken hadden we een nieuwe trap! Al werk was heel netjes en in een dag gedaan. Zeker een aanrader!
Onze open en dichte trap door Jeroen en Daniël met Sisal bekleedt. In één woord vakwerk. We hadden de trappen van tevoren zwart geverfd en hadden er rekening mee gehouden dat er nog wel wat bijgewerkt moest worden maar er is geen krasje te zien. Het ziet er echt superstrak uit! De combi van de zwarte verf met de sisal 010 is zo mooi. Echt een aanrader! Bedankt heren en de groeten van Otje
Sisal is niet makkelijk te leggen op een trap omdat het een stuk stugger is dan normaal tapijt. Dit zijn echter echte vakmensen die veel ervaring hebben met het werken met sisal en de trap ziet er weer superstrak uit! Aanrader!
We hebben twee hele draai dichte trappen laten bekleden met Sisal tapijt in Breda. Het resultaat is echt super. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel ook.
Aanrader! Vooraf hebben ze "zonder probleem" een staaltje opgestuurd om de kleur te bepalen. Daarna de hele trap laten bekleden met Sisal. Ijzersterk materiaal en in mooie kleuren leverbaar. We zijn erg tevreden met het resultaat en de communicatie verliep erg soepel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid