facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TransTune Automotive

TransTune Automotive
Adres: Rondven 13, 6026 PX Maarheeze, Nederland
Telefoonnummer: 0493 312 658
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Maarheeze
Route: Rondven
Huisnummer: 13
Postcode: 6026 PX


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
We hebben even een wat afwijkend gedrag gehad met de automaat van een BMW 525 Xi touring uit 2006, en advies gevraagd.nKoud speelde dit meer dan warm. De auto een dag voor de diagnose neergezet zodat deze koud en warm kan worden gecontroleerd. De klachten waren niet te reproduceren, het bak gedrag was dan ook normaal, niet verontrustend.nDit is mij meegedeeld en omdat er uit het advies kwam dat er geen werkzaamheden zinvol zijn was de rekening 0 euro.nIk vind dat zeer netjes.nnGerustgesteld rijden we dan ook nog maar even door.
vandaag de auto opgehaald na een automaat storing.nmonteur heeft alles nagelopen ,maar helaas geen defect kunnen vinden .ook is hij nu storingsvrij .hopelijk komt het probleem niet meer terug , bij het ophalen van de auto hoefde ik niets te betalen , dat noem ik service ..als de auto storingsvrij blijft laat ik evengoed de bak een keer reinigen en voorzien van nieuwe olie netjes te woord gestaan . dit bedrijf is zeker aan te raden
De eerste contacten waren goed, we zijn ook goed ontvangen geweest.nDe herstelling is vlot uitgevoerd in een vrij korte tijdspanne en bij de telefonische contacten kregen we de nodige uitleg.nbetreffende het probleem en de oorzaak ervan.nOok werd dit probleem dan ook deskundig aangepakt.nAlles werd uitgevoerd in een verzorgde en nette werkplaats.nBij thuiskomst werden we zelfs gecontacteerd of alles in orde was, wat we enorm apprecieren.nDus een aanrader voor mensen met motor of transmissie problemen.
Transtune heeft van mijn landrover discovery 4 de transmissie gespoeld service pakket B. Na een gesprek met Marco, overtuigd van hun expertise. De automaat van de disco schakelt weer als nieuw. Zeker aan te raden dit proces.
Ik bracht mijn auto binnen ze waren heel vriendelijk dat wel , maar om diagnose aan mijn auto te doen waarvoor ik betaald heb ook natuurlijk hebben ze veel vijzen en dingens losgehaald maar niet terug vastgeschtoefd,waaronder sommigen direkt onder de motorkap, van daar hoor ik veel rare geluiden precies wil mijn auto echt uiteenvallen wanneer ik wil ermee rijden, ik ging naar hun garage had mijn auto geen enige geluid, maar nu!!! ik heb voor gebeld maar ze wouden niet toegeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid