facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Transportbedrijf Van der Veld

Transportbedrijf Van der Veld

Info

Transportbedrijf Van der Veld

Geschiedenis

Transportbedrijf Van der Veld is een familiebedrijf uit Zandvoort opgericht in 1928. Met de handkar en later met de T-Ford, werden lokaal de eerste transporten verricht. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf met 18 trekkende eenheden.

Vandaag de dag wordt er gereden met (mega)tautliners voorzien van coil-goot en schuifdak, koeltrailers en containerchassis. Door deze diversiteit is Van der Veld zeer flexibel en kunnen allerlei soorten transport verzorgd worden. Bevroren vis en vlees, auto-onderdelen, visdozen, containers, palletgoed en rollen staal worden door Van der Veld binnen Nederland, maar ook naar België en Duitsland vervoerd.

Het wagenpark is uitgerust met de nieuwste communicatiemiddelen waardoor continu contact met de chauffeurs mogelijk is. Hierdoor kan een optimale planning gerealiseerd worden. Ook voor bijzondere transportopdrachten wordt altijd naar een passende oplossing gezocht. Voor levering binnen vastgestelde tijdvensters en voor kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek voor meer informatie onze website www.transportvanderveld.nl.



"TRANSPORT VAN DER VELD: TRANSPORT OP MAAT!Transportbedrijf Van der Veld is een familiebedrijf uit Zandvoort, er wordt gereden met megatautliners voorzien van coil-goot en schuifdak, koeltrailers en containerchassis. Door deze diversiteit is Van der Veld zeer flexibel en kunnen allerlei soorten transport verzorgd worden. Onderdelen, visdozen, containers, palletgoed en rollen staal worden door Van der Veld binnen Nederland, maar ook naar België, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Frankrijk en Denemarken vervoerd."
Adres: Voltastraat 34, 2041CK Zandvoort
Telefoonnummer: 023-5719013
Stad: Zandvoort
Route: Voltastraat 34
Postcode: 2041CK



op zoek naar gerelateerd: Transportbedrijf Giessen, Boekestijn Transport, E van Wijk, E van Wijk Lviv, E van Wijk vacatures, HSF Logistics, Door to Door Cargo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi Abel Taxi Abel 2 km
Recensies
De banden specialist van Zandvoort. Voor snelle goede en topservice moet je hier zijn.
Wereld service en ook alle banden die je nodig hebt helemaal top
Goede prijs kom er voor nieuwe banden goede service
Goede service en vakkundig en zeer vriendelijk personeel
Goeie service en nette prijs.
Altijd gezellig om hier te zijn!
Altijd goed overnachten en snel gelost
Zeer klantvriendelijk en snelle lossing
Top transportbedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid