facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Transportbedrijf JM Coenen Boxmeer BV

Transportbedrijf JM Coenen Boxmeer BV

Info

www.coenenboxmeer.nl

Geschiedenis

Een familiebedrijf met visie

Wij zijn transportbedrijf Coenen Boxmeer en wij verzorgen koel- en vriestransport in de Benelux en Duitsland. Op 18 april 1934 werd het bedrijf gestart door Jan Coenen.

Voor de distributie van vers- en diepvriesproducten werken wij met 35 koel- en vriesauto’s, waaronder de bijzondere trailer die ongehoord groen is. In ons bedrijf werken 45 mensen, verdeeld over drie locaties; naast onze hoofdvestiging in Boxmeer hebben we een standplaats in Boxtel, Apeldoorn en een warehouse in Haps.

In 2014 stonden we met plezier stil bij het 80-jarig jubileum van ons familiebedrijf en we hebben nog altijd grootse plannen. Om ons distributienetwerk voor gekoelde en diepgevroren producten verder uit te breiden, werken wij samen met Blokland Coldstores in Cuijk. Deze samenwerking heeft in 2009 geleid tot de oprichting van Districenter Cuijk B.V., de specialist op het gebied van warehousing, orderpicking en distributie.



"KOEL- EN VRIESLOGISTIEK?LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER!"
Adres: Graafseweg 25, 5831 AA Boxmeer
Telefoonnummer: 0485 571 455
Stad: Boxmeer
Route: Graafseweg 25
Postcode: 5831 AA



op zoek naar gerelateerd: Vrieshuis Haps
Recensies
Prachtig modern en innovatief bedrijf
Wordt un prachtige nieuwbouw in Haps!
Omdat Sela vof Boxmeer daar parkeer
Leuke rommelmarkt organisaties
Fijne werkgever
Bureau-ingang. Je staat langs de weg en gaat naar het bureau. Iets verder op de oprit is een parkeerplaats. Ze lieten me niet overnachten. Het gebouw kan in een cirkel worden gereden
We laden onszelf op. Heb een jas en hoed! Pallets naar de aanhanger! De rampnummers zijn niet geschreven, de ramptelling is van het bureau. Er is een toilet, er is een koffiezetapparaat. Koffie, thee, soep gratis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid