facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trans Esbima

Info

Massagepraktijk Trans Esbima heeft uitstekende resultaten geboekt bij chroniche klachten, het vinden van een nieuwe balans bij mentale- en fysieke klachten.

Geschiedenis

Beste massagetherapie, coaching, bindweefsel- & ontspanningsmassage & bij burn-out en onbalans. In Hoeksche waard, R'dam e.o.



"Trans Esbima is gespecialiseerd in Esbima Bindweefselmassage en begeleiding van veranderingsprocessen. Hiermee zijn veel chronische klachten te behandelen. Zo kan een herstel tussen lichaam, geest en gevoel en het zelfhelend vermogen bevorderd worden. En kunnen spanningen en emoties los gemaakt en geïntegreerd worden. Natuurlijk kun je ook voor een goede en eventueel stevige ontspanningsmassage bij Trans Esbima terecht.Geen intieme/sexuele behandelingen!!"
Adres: Zeggegors 54, 3271XL Mijnsheerenland
Telefoonnummer: +31628976821
Stad: Mijnsheerenland
Route: Zeggegors 54
Postcode: 3271XL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Recensies
Super fijne praktijk. Heb 2 complete trajecten doorlopen in ongeveer 2 jaar. Ik heb mijn lichaam veel beter leren kennen en heb ook ontwikkeling gemaakt in mijzelf als persoon. Ingmar is een fijne vent waar je echt jezelf kan zijn. In het begin vond ik het moeilijk om goed te ontspannen en te vertrouwen op de kunde van Ingmar, maar dit werd met elke behandeling beter. Vanaf het moment dat ik vertrouwen had en mijzelf overgaf aan de behandeling heb ik echt grote stappen gemaakt. Ik ben zeer tevreden! En het heeft een groot verschil gemaakt voor mij. De lekkere warme handdoeken, de fijne geuren, de gesprekken, de persoonlijkheid, de rust en natuurlijk de juiste behandeling. Bedankt voor alles! Namaste P.s.
Ik ben erg prettig behandeld. Ingmar legt goed uit wat hij doet ook tijdens de behandeling. Voor mijn lijf heeft het heel heftig uitgepakt en weet zo doende niet of ik dit nog een keer wil doen. Ingmar doet meer als een massage.
In een periode waarin ik heel erg bezig was met persoonlijke ontwikkeling, leerde ik Ingmar 'toevallig' kennen. Normaal gesproken kies ik voor vrouwelijke masseurs, maar ik vond zijn benadering en inzichten over lichaam, geest en energieën zeer interessant en wilde dat eens proberen. Bij Ingmar kom je niet voor een typische ontspanningsmassage, maar voor een goed gesprek, rust, tijd voor jezelf, en het opheffen van bepaalde blokkades in je lichaam die zijn verbonden met je geest en met onderliggende spanningen. Zeker een aanrader!
Een erg goede masseur die de tijd neemt en in tegenstelling tot andere echt maatwerk levert en dieper inzoomt op de blokkades in je lichaam en daar actief mee aan de slag gaat. Fijne ervaring!
Met langdurige lichamelijke klachten kan ik deze behandeling zeker aanraden. Meestal is het ook iets anders zoals geestelijk of emotioneel. Hierin is hij heel vaardig. Ook legt hij van te voeren duidelijk uit wat je kan verwachten en wat hij gaat doen. Tussentijds geeft hij hele goede tips waar je echt verder mee kan. Na deze behandeling voel ik me echt een ander mens en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Marcel
Andere massage dan ik gewend was, zelf ben je ook actief zodat je dit samen met Ingmar doet. Ingmar weet waar hij mee bezig is ,professioneel en geeft goede tips .
Heel bijzonder dit. Niet een gewone spier- of een ontspanningsmassage, maar een massage van de bindweefsels. Hier had ik nog niet eerder van gehoord. Het is soms even doorbijten, want een verkleving wegmasseren kan behoorlijk gevoelig zijn, maar dit heb je zelf in de hand omdat je aanwijzingen moet geven tot hoe diep de masseur kan gaan. De masseur luistert hier goed naar. Ook bijzonder omdat deze massage ook werkt via de energiebanen zoals de Chinezen dat gebruiken. Ik heb niveau 1 en 2 gedaan. Naast het wegmasseren van lichamelijke klachten, zoals nekpijn en een stijve bilspier waardoor ik soms moeilijk trappen kon lopen, resulteerde dit ook in nieuwe ideeën om de balans tussen werk en privé weer goed te krijgen. Mijn ervaringen zijn echt heel goed. Een aanrader.
Na van het kastje naar de muur gestuurd te zijn met rugklachten via masseur ad deur bij Ingmar terecht gekomen. Fantastische service en vakbekwaamheid, ben weer mobiel. Een dikke 10
Voor mij ongebruikelijke massage. Je moet zelf actief meedoen. Aanhechting spieren wordt flink aangepakt. Bindweefsel wordt ook flink onderhanden genomen. Ik hoop dat het effect gaat hebben. Ik ben positief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid