facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trampolinepark Bloemendaal aan Zee

Trampolinepark Bloemendaal aan Zee

Info

Facebook pagina is onder constructie



"Trampolinepark aan Zee!! ‍ Outdoor, oldskool springparadijs ook voor freerunners, turners, Calisthenics beoefenaars, slackliners, etc etc. Fun in the sun!Geopend van maart tot oktober "
Adres: Zeeweg 96, 2051 EC Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0615465460
Stad: Bloemendaal
Route: Zeeweg 96
Postcode: 2051 EC


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 11:00 - 19:00
Woensdag: 11:00 - 19:00
Donderdag: 11:00 - 19:00
Vrijdag: 11:00 - 19:00
Zaterdag: 11:00 - 19:00
Zondag: 11:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elliptigo Randstad Elliptigo Randstad 4 km Wil je fit/gezond blijven? Natuurlijk kost de ElliptiGo geld. Maar een fitness abonne...
Scouting Bos en Duin Scouting Bos en Duin 5 km Leuke scoutinggroep voor meiden! Prachtig natuurgebied rondom het clubhuis. Groot gra...
Litha Yoga Litha Yoga 5 km Kleine lesgroepen waardoor veel persoonlijke aandacht. Uitbreiding met Pilatus lessen...
Klaverfit Klaverfit 5 km Wat een vakvrouw! Geweldig om met Yvonne te trainen. Zij weet waar ze over praat en b...
Jeu de Boulesclub d'Orion Jeu de Boulesclub d'Orion 5 km Leuk dat dit nog bestaat, mijn vader is grondlegger geweest van deze club, ook heeft ...
LTC Bloemendaal LTC Bloemendaal 6 km Geweldige en super gezellige tennisclub.
Recensies
Kinderen springen, ouders lekker zitten. Win/win! Geweldige plek om even te zijn!
Heerlijke plek! Goede trampolines, lekkere koffie & tosti's en erg aardige eigenaren die het je graag naar de zin maken. Comfortabele strandbedden ook om tussen het springen door even uit te puffen met fantastisch zicht op zee. Ik kom zeker terug!
Wat een heerlijke dag, we hadden een tegek feestje zo op het strand!! Wat een top park, alles tot in de puntjes perfect en wat super locatie!! Allemaal blije kinderen en het bleef niet alleen bij blije kinderen zie foto's!!! Heel erg bedankt voor de mooie dag!!!
Mooi opgezet park met goede trampolines. Wij hadden daar ons kinderfeestje in de leeftijd van 5 en 6 jarigen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en denken goed met je mee..niets is ze teveel. Wij hebben Friet en kroketten besteld bij de snackbar boven het trampoline park. Dat mochten we nuttigen op het trampoline park. De gehele dag was een fantastische ervaring. Wij komen heel graag terug!
Wat een leuke plek is dit! Onderweg van het strand naar de auto zagen we het spandoek en absoluut geen spijt dat we zijn gaat kijken. Kind heeft zich geweldig vermaakt terwijl ik genoot van een kop thee. Super lieve eigenaresse!
Fijne plek voor kinderen en grote kinderenouders om helemaal los te gaan op de trampoline. Goede sfeer, vriendelijke mensen. Top plek voor een feestje of gewoon een dagje strand en springen.
Hele leuke plek, vriendelijke mensen. Kids hebben lekker gesprongen terwijl ik genoot van een cappuccino. Bedankt wij komen vaker!
Weer een super leuke dag beleefd gisteren bij de Trampolinepark met de kidz. Heerlijk en veilig voor de kinderen ondanks de coronacrisis. Wij komen hier vaker en nog steeds een happy en tevreden klant. Dit is een aanrader voor mensen met kinderen Een hele leuke en aardige vent die tent eigenaar. Ik zou alleen nog even die foto's vernieuwen hieroooll. Want na die meta. actie van jullie ziet alles er veel gezelliger en vele malen mooier uit dan voorheen. Je herkent 'm niet eens meer. Mensen, ga hierheen en beleef het zelf maar, zou ik zeggen........ nogmaals bedankt en Suc6 Trampolinepark eigenaren
Gisteren geweest voor m'n dochter haar verjaardag. Het was TOP! M'n dochter was er met 15 vriendinnen en we hebben het park 2 x een half uur kunnen afhuren. De gastvrijheid, ongedwongen sfeer en flexibiliteit van Roetert en z'n team zijn ongekend deze tijd. Leuke bijkomstigheid: als je een feestje geeft voor kinderen kunnen de ouders van de kinderen ondertussen lekker het strand op of naar een strandtent.
Superleuk trampolinepark op een heerlijke plek aan zee! Dikke aanrader! Tot snel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid