facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TraktatieWorkshop; voor ieder budget een feest

TraktatieWorkshop; voor ieder budget een feest

Info

TraktatieWorkshop, dé vrolijke traktatiewinkel met traktaties & bedankjes op maat. Gezellige workshops & kinderfeestjes. Wij zijn een Happy Shopping shop.

Geschiedenis

Wij zien graag op ieder hoofd een feesthoed. Daarom maken wij traktaties, bedankjes en relatiegeschenken op maat. Voor ieder budget en voor iedere gelegenheid. Geven wij creatieve workshops en trainingen op bijzondere locaties. En laten wij onze klanten, iedere dag zien wat echte passie is. Ook kennismaken met de activiteiten van TraktatieWorkshop? Bezoek de website, maak een persoonlijke afspraak of laat een bericht achter.



"TraktatieWorkshop is allround dienstverlener voor feestelijke gelegenheden. Wij leveren maatwerk en kunnen voor iedere gelegenheid iets leuks aanbieden. Naast partyplanning, bieden wij met ons atelier De Pretletter creatieve themalessen en workshops. Wij maken programma's voor kinderen en volwassenen, zowel particulier als voor organisaties. Wil je iets speciaals dan en je bij ons aan het juiste adres!Wij hanteren de Corona regels en maatregelen die op het moment van levering van diensten en/of producten in Nederland vereist of wenselijk zijn"
Adres: Korstmos 37, 2914 XB Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0031180324946
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Korstmos 37
Postcode: 2914 XB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 12:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZWNGR  zonder zorgen ZWNGR zonder zorgen 829 meter Hele fijne en zorgzame dames! Voelde mij vanaf de eerste afspraak gelijk op mijn gema...
VIB / Very Important Baby VIB / Very Important Baby 963 meter Vertaald door Google Geweldige items voor retailers, items verkopen erg goed en zijn ...
Recensies
Voor opdrachten kun je ook 's avonds en op zaterdag langs komen. Even bellen en een afspraak maken. Alles wordt op maat geleverd.
Wat een leuke shop is traktatieworkshop, zeker als je weinig tijd hebt om zelf iets te maken voor een kinderfeestje, Yvonne heeft altijd leuke tips en denkt mee met je wensen. Kortom ben erg tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid